Greyová slaví 60. narozeniny: Baby z Hříšného tance by dnes málokdo poznal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Greyová slaví 60. narozeniny: Baby z Hříšného tance by dnes málokdo poznal!

Patrick Swayze a Jennifer Greyová
Patrick Swayze a Jennifer Greyová (Foto: Profimedia.cz)

Jennifer Greyová, která se do podvědomí diváků dostala díky roli ve filmovém hitu Hříšný tanec, slaví 60. narozeniny. Přestože už dnes herečce roli Baby nikdo neodpáře, její hvězdně našlápnutou kariéru překazila plastická operace nosu.

Začínala v reklamě na limonádu Dr. Pepper, to jí bylo 19 let. Pak se pomalu objevovaly i filmové nabídky. V době, kdy natáčela Hříšný tanec, bylo Jennifer 27 let. Její první slavná role byla ovšem také její poslední.  I jeden kultovní biják na kontě však může být pro někoho výhrou. Jennifer je toho důkazem a z popularity Hříšného tance těží dodnes.

Od natočení Hříšného tance uplynulo již několik let a málokdo by dnes hlavní hvězdu filmu poznal.  Herečka se od dětství potýkala s komplexem - nenáviděla svůj nos, pro který ji naopak někteří milovali. Jennifer se rozhodla pro plastiku, jež jí nakonec velmi uškodila.

Fanoušci herečku nepoznávali, dle webu casjenprome.cz jí dokonce režiséři a producenti vypověděli smlouvy. Chtěli do svých filmů obsadit tu zajímavou dívku s nevšedním nosem, ne dokonalou, přitom tuctovou hollywoodskou krásku. Zpátky na herecké výsluní už se nikdy nedostala.

Ačkoliv po pracovní stránce se Jennifer po Hříšném tanci příliš nedařilo, měla štěstí alespoň v lásce. Po pár romancích si její srdce získal herec Clark Gregg. Vzali se v červenci 2001 a v prosinci téhož roku přivedla na svět svou jedinou dceru Stellu. Manželé léta patří  k nejstabilnějším párům Hollywoodu. 

Na video s Jennifer Greyovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.