Katy Perry o miminku: Překvápko zkazila máma! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Katy Perry o miminku: Překvápko zkazila máma!

Červnová svatba v Japonsku zatím padá.
Červnová svatba v Japonsku zatím padá. (profimedia)

Že je v požehnaném stavu, dlouho úspěšně tutlala, aby ve čtvrtek radostnou novinu prozradila stylovým videoklipem. A hned další den Katy Perryová (35) o miminku, které čeká s Orlandem Bloomem (43), poskytla obsáhlý rozhovor.

V interview pro americkou rozhlasovou stanici SiriusXM prozradila, že těhotenství s představitelem Legolase z Pána prstenů bylo plánované. „Snažila jsem se dostat do svého života období, ve kterém se nebudu pořád za něčím hnát, a které dá vzniknout něčemu novému,“ uvedla a dodala: „Jsem vděčná, že se mi daří plnit si seznam snů. S Orlandem se na novou životní etapu moc těšíme.“  Přidala i úsměvnou historku o tom, jak chtěla novinku stylově oznámit mamince Mary (72). „Nechala jsem udělat speciální vinnou etiketu s informací, že jsem těhotná. Chtěla jsem sezvat rodiče a blízké přátele, jenže máma lahev našla. Začala si ji prohlížet a došlo jí, která bije: Ale ale, copak to je?“ popsala zpěvačka. „Tak jí povídám: To bylo překvapení a ty jsi ho právě zkazila,“ smála se. „Ona si přitom moje vína sama od sebe nikdy neprohlíží. Asi to byla mateřská intuice.“

Bojí se koronaviru aneb Podruhé odkládají svatbu
Katy a Orlando už před pár měsíci svatbu odložili. Prý hlavně proto, že hledali ideální místo. Tím se nakonec stalo Japonsko, které oba milují. Brát se tam měli v červnu, dokonce už sezvali 150 hostů. Jenže nyní vdavky odsouvají znovu, tentokrát z obav z koronaviru. Země vycházejícího slunce je s téměř 800 nakaženými osmým nejzasaženějším státem světa.

Outfity Katy Perry:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.