Gottové kamarádka Rezková: NÁHLÝ PŘEVOZ DO NEMOCNICE | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Gottové kamarádka Rezková: NÁHLÝ PŘEVOZ DO NEMOCNICE

Dominika ještě včera o problémech Šárky nevěděla.
Dominika ještě včera o problémech Šárky nevěděla. (Blesk)

Na noc ze čtvrtka na pátek nebude mít dobré vzpomínky! Zpěvačka Šárka Rezková (50) skončila s akutní příhodou břišní v nemocnici. Zachránkyně Dominiky Gottové (46), které ve svém domě od prosince poskytovala útočiště, leží v péči lékařů v pražské Nemocnici Na Bulovce.

O interpretku slavného hitu Borůvková se starají na oddělení gynekologie. „Mám nějaké ženské problémy a teď je řeším. Jestli budu muset na zákrok či nikoliv, zatím není jasné,“ řekla deníku Aha! Šárka.

Přišla pozdě
V době, kdy jsme s Rezkovou mluvili, její nájemkyně Dominika Gottová o jejím pobytu v nemocnici nevěděla. „Ve čtvrtek přijela pozdě z práce v baru, a zatím jsme s ní s partnerem nemluvili. Pro nás je teď podstatné, aby se osamostatnila. Máme sami spoustu starostí,“ doplnila zpěvačka.

Nervy na dranc
Ta nevylučuje, že se na ní také podepsaly nervy z posledních týdnů, které kvůli nejstarší dceři Karla Gotta (†80) měla. „Hlavně, když přiletěl její manžel. Měli jsme pořád strach, co se bude dít. Moc jí držíme palce, aby už konečně byla šťastná,“ doplnila skleslým hlasem Rezková.

Nemá bydlení
Dominika se bude z jejího domu stěhovat dle dohody do konce března. Zatím ale nemá kam, protože si řadu hezkých bytů nechala svojí špatnou kominikací s jejich majiteli proklouznout pod rukama.

Koncerty snad stihne
Nasmlouvaná vystoupení, které má na druhou polovinu března, by měla Rezková stihnout. Hospitalizovaná bude podle posledních informací minimálně do polovin příštího týdne.

Rezková u hrobu:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hanainge
8. 3. 2020 • 22:59

Tento text je zvlášt’ pro čtenáři, které tady píšou: Že se nestydíte, úplně bezdůvodně psát sprosté věci, které nejsou pravda a ještě s tím urazit Dominiku Gottovou?!!! Dominika Gottová je absolutní šlusná, milá a jemná dáma, která se zasloužila o tom, aby lidé ji respektovali i aby lidé jí dali čest!!! Nikdo nemá právo, urazit Dominiku Gottovou. Urazit lidi je trestní čin! Dominika Gottová nemá problémy s alkoholem, ale Timo Tolkki. To, co dělá Dominika Gottová, když má peníze, je jenom soukromí věc Dominiky Gottová a lidé nemají právo se v tom vměšovat. Dominika Gottová od 01.10.2019 je velmi smutná, protože zemřel její otec Karel Gott a k tomu má problémy s manželem. Nemusíte se chovat jako prase a zvětšit bolesti Dominiky Gottové, ale máte povinnost jako tvory Pána Boha, chovat se vždycky slušné i vůči Dominice Gottové, jí psát krásné slova a jí pomáhat. To je správné chování!!! Musíte vědět, že Pán Bůh opravdu existuje, že Pán Bůh je všemocný a že Pán Bůh potrestá každého člověka, který se choval špatné. To platí i pro vás!!! To, co vysíláte, dostanete jednoho dne zpátky, to musí být vám jasný!!! Novináři měli by konečně nechat Dominiku Gottovou v klidu.

Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý a Ivana Macháčková nikdy nebyla manželkou Karla Gotta. To řekl mi Karel Gott sám! Dále je pravda, že jenom Dominika Gottová je dcerou Karla Gotta, což mi Karel Gott taky řekl sám! Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott nikdy nemiloval Ivanu Macháčkovou a obráceně. Ivana Macháčková je primitivní, drsná, absolutní sobecká i zlá žena, která chce lidi a zvlášt’ celebrity jenom využit. Proto Ivana Macháčková často měla vztahy v ložnici jako mediální prostitutka s novináři a muži, které pracují v médiích. Mnohé fotky a videa s Karlem Gottem, Ivanou Macháčkovou a dětmi jsou fotomontáže resp. padělané. To, aby Ivana Macháčková byla prý manželkou Karla Gotta i to, aby Lucie, Charlotte Ella a Nelly byli dcerami Karla Gotta, bylo jenom hloupé a falešné di

rydlo
7. 3. 2020 • 15:50

Dominka je tolik „pracovně vytížená”, že nenašla ani malou chvilku, aby odepsala na na nabídku bytu? Spíš si uvědomila, že po třech měsících bezplatného bydlení by asi nemusela na placení nájmu mít a pak by pobyt na ulici měla jistý! Takhle spoléhá na to, že ji Šárka ihned na ulici nevyhodí i když si bydlení kvůli „pracovnímu vytížení” do konce března nenajde. A že si bydlení nenajde, je více než pravděpodobné! Jen vykládá, jak si stále byt hledá, ale určitě jí nikdo nenechá bydlet za tu částku, co prý platí Šárce a navíc s možností, že se do bytu nakýbluje i Timo! Tak Šárce zůstane na krku z důvodu kamarádství ještě pěkně dlouho!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.