Doležalová kontra Fialová: Schyluje se k válce zprávařek? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Doležalová kontra Fialová: Schyluje se k válce zprávařek?

Klára Doležalová prý může být v klidu.
Klára Doležalová prý může být v klidu. (Foto ara)

Po dlouhých čtrnácti letech se moderátorka hlavních zpráv a oblíbeného pořadu Střepiny Markéta Fialová (49) rozhodla pro životní změnu. Nečekaně přeskočila do televize Prima. Okamžitě se pak vyrojily spekulace, že nahradí ve zprávách Kláru Doležalovou (46), která je v tandemu s Karlem Voříškem (56). Protože i Fialová na Nově dlouhé roky tvořila s moderátorem velmi oblíbenou dvojici.

Podle Markéty Fialové je ale všechno jinak. Do konkurenční stanice rozhodně kvůli hlavním zprávám nenastupuje. Jak sama přiznala, míří totiž trochu jiným směrem. „Je to změna dresu. A ano, po velmi dlouhé době. Ale pro mě je to dost pochopitelný krok,“ rozpovídala se o svém přestupu moderátorka pro Blesk TV Magazín a navázala: „Krok k něčemu novému, něčemu, co je pro mě rozhodně výš a je to z mého pohledu zajímavější, než co jsem dělala doposud,“ nastínila Markéta Fialová, proč se Klára Doležalová o svojí pozici rozhodně bát nemusí. I když svůj přestup na jinou stanici s bývalým kolegou Karlem Voříškem pochopitelně probírala.

„Jasně, že jsem to s Karlem řešila, je pro mě rádcem ve spoustě věcí,“ přiznala s tím, že ji ale mrzely spekulace typu: Markéta a Karel zase spolu! „Já si moc přála, aby věděl, že jsou pro mě s Klárou krásná dvojice, kterou mám jako divák ráda. Takže jsem chtěla, aby Karel, potažmo Klára věděli, že na Primu rozhodně nemířím proto, abych se vracela do velkých zpráv do tandemu s Karlem. Ale nepopírám, že pracovat s Karlem na jedné platformě, která je takto otevřená, je pro nás oba velmi milé a lákavé,“ shrnula záměr svého přestupu na Primu Markéta Fialová, která bude mít na novém kanálu CNN Prima News vlastní pořad s názvem Silný hlas.

Celý rozhovor s Markétou Fialovou najdete v tištěném vydání aktuálního Blesk TV Magazínu. 

Na rozhovor s Markétou Fialovou o jejím vztahu k televizi se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uivatel_5410907
6. 3. 2020 • 17:53

www.GetMeets.com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.