Zavřeli jídelnu Automat Děčín: Chodila sem i věštkyně Jolanda (†68) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zavřeli jídelnu Automat Děčín: Chodila sem i věštkyně Jolanda (†68)

Jolanda.
Jolanda. (Reprofoto TV Barrandov)

Všudypřítomná špína a rozlezlá plíseň po stěnách i na stropě. To vedlo Státní zemědělskou a potravinářskou inspekci k uzavření oblíbeného Automatu Děčín.

Špinavé podlahy, regály i kuchyňské přístroje, nepořádek... Tak vypadala kuchyň jídelny na Masarykově náměstí v Děčíně. „Plísně produkují látky, které jsou nebezpečné pro zdraví, a stav zázemí mohl znamenat pro zákazníky zdravotní komplikace,“ sdělil mluvčí SZPI Pavel Kopřiva. Jednatel provozovny je děčínský podnikatel Filip Kubička (35). Ani on, ani bývalý majitel podniku Jakub Struka (34) ale stav jídelny nekomentovali. Provozovatel dostal za úkol kuchyň vyčistit a uklidit. „Zrovna včera jsme zde provedli novou kontrolu a došlo k odstranění závad,“ uvedl mluvčí SZPI Pavel Kopřiva.

Věštkyně i seriál
Do jídelny chodila i věštkyně Jolanda (†68). „Sedávala vždy napravo od dveří, dávala si tady chlebíčky,“ svěřil Aha! jeden z častých návštěvníků automatu Lukáš Minařík (32). Automat si dokonce vybral pro natáčení seriálu Sever režisér Robert Sedláček (46). Herci Štěpán Benoni (35) a Jiří Mádl (33) tu ve 2. dílu zatkli kolegu Roberta Mikluše (37).



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.