Svoboda z Ulice přijde o svobodu: Bude se ženit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Svoboda z Ulice přijde o svobodu: Bude se ženit!

Václav se svojí přítelkyní Jitkou, ze které se brzy stane paní Svobodová.
Václav se svojí přítelkyní Jitkou, ze které se brzy stane paní Svobodová. (Foto TV Nova, Facebook.com)

Hvězda seriálu Ulice se bude ženit! Představitel Lumíra Nykla Václav Svoboda (56) si v létě vezme za ženou dlouholetou přítelkyni Lenku, o které prohlásil, že si na něj občas otevře pusu. Herce to ale nechává v klidu a nijak ho to od vstupu do chomoutu neodrazuje.

Ženit se bude vůbec poprvé! Maminku své dospělé dcery, se kterou se vídá jen sporadicky, si Václav v době mládí nevzal a po rozchodu s ní pak neměl na vztahy štěstí. S Lenkou mu to ale klape už dlouho a proto se rozhodli svůj vztah posunout.

Ukecala ho přítelkyně?

„Letos mě čeká svatba! Řekli jsme si, že po 22 letech nastal ten správný čas. Já jsem dozrál nebo mě ukecala, to neumím přesně říci,“ prozradil Václav v rozhovoru pro rádio Frekvence 1. „Já jí říkám moje žena už dlouho. Prostě je to moje žena. Kdybych žil s chlapem, tak řeknu, že je to můj muž,“ dodal s nadsázkou.

Občasné hádky

Toho, že by se jejich vztah svatbou pokazil, se Svoboda nebojí. „My už jsme spolu tak dlouho, že už to jiný být nemůže,“ prohlásil a následně si do své nastávající rýpnul. „To víte, že je moje žena hubatá, ale je úžasná. Tam se nic nezmění. Tou svatbou nám jde hlavně o to, že až onemocním, tak jí doktor řekne, co mi je,“ dodal Svoboda.

Raduje se z vnoučat

Od dospělé dcery už má Václav vnoučata. „Nejmladšímu byli čtyři roky. Tak jsem s ním letos v zimě poprvé lyžoval a bruslil. Moc jsme si to užili,“ svěřil herec.

Tento týden v Ulici: Vojtův útěk a Evženův odchod od Blanky a Mastného vydírání

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.