Kotek o své nové roli: Díky, že jste to se mnou vydrželi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kotek o své nové roli: Díky, že jste to se mnou vydrželi!

Vojta Kotek
Vojta Kotek (Foto: Dana Kolářová, Pavel Hofman, ara)

Z uhlazeného šlechtice nesnesitelným géniem! Vojta Kotek (32) jde z role do role a tentokrát si střihl hlavního hrdinu nové detektivky televize Prima s názvem Einstein. Role profesora na zabití na něm však zanechala i nečekané následky...

Historický kostým Františka Štěpána Lotrinského z minisérie Marie Terezie vyměnil za kraťasy a profesorské ukazovátko. V nové primácké kriminálce hraje hlavní roli Filipa Koeniga – nejmladšího profesora, který kdy přednášel teorii fyziky na univerzitě, a především praprapravnuka Alberta Einsteina.

Shodil 17 kilo 
Vzhledem k tomu, že trpí vzácnou genetickou chorobou a myslí si, že mu do konce života zbývá jen sedm let, žije naplno a nekompromisně. A to se právě tak trochu podepsalo i na jeho představiteli. „Ta postava arogantního dementa do mě začala prorůstat a já se tak začal chovat i normálně, takže moc děkuju všem, že to se mnou vydrželi,“ řekl Kotek s úsměvem. Na včerejší tiskovce televize Prima doslova zářil a nikomu neuniklo, jak moc mu jeho výrazné zhubnutí sluší. Během minulého roku totiž omezil alkohol, začal cvičit s osobním trenérem a podařilo se mu shodit neuvěřitelných 17 kilo.

Jako maminka 
I když bolest, kterou cítí kvůli ztrátě milovaného tatínka Václava Kotka (†66), jenž zemřel loni v červenci pádem ze schodů, nikdy úplně nezmizí, herec se konečně usmíval na všechny strany a svou novou roli si velmi pochvaloval. Navíc maminku mu stejně jako ve Snowboarďácích a Rafťácích hraje Veronika Freimanová (64) „My jsme se s Veronikou setkali už po několikáté v rolích syna a matky. Je to vždycky velké potěšení. Veronika se totiž s mojí maminkou zná a něčím mi ji v lecčems připomíná, takže to se hraje samo,“ prozradil Vojta, který má se svou maminkou Alenou velmi blízký vztah.

PŘIPADY NESNESITELNÉHO GÉNIA
Díky malému karambolu se zákonem je Einsteinův praprapravnuk zatčen a poslán do vězení. Tam se připlete k vyšetřování vraždy a pomalu začne rozplétat složitý případ. Z toho ale není nadšená vyšetřovatelka z oddělení vražd Lenka Vrabcová, kterou představuje Anna Polívková (40). První díl odvysílá Prima symbolicky na narozeniny Alberta Einsteina, tedy 14. března.

Jarní novinková sklizeň
Zlatá maska
Nová zábavná show, kde hlavním úkolem detektivů je zjistit, kdo to zpívá pod maskou. Soutěžit mezi sebou bude dvanáct celebrit- šest Čechů a šest Slováků. Do křesla porotců usednou např. Jiřina Bohdalová (88), Jakub Prachař (36), Libor Bouček (39). První večer plný překvapení startuje 20.března.

Superšéf: 24 hodin do pekla a zpět
Nesmlouvavý a drsný Zdeňek Pohlreich (61) se opět vrátil na obrazovky. Během 24 hodin si vezme do péče restaurace od kuchyně až po vzhled interiéru. Nicnetušící personál navíc překvapí i šokujícími převleky. Vysílá se v pátek večer.

Z místa činu
Zločin očima svědků, rodiny i kriminalistů přiblíží nový pořad vycházející ze skutečných případů. Premiérové díly poběží od 3. března každý všední den v 16 hodin

Na Pavláska
Svůj sen si splnil Lukáš Pavlásek (41). Má svou show a diváky baví rozhovory se zajímavými hosty z různých profesí. Samozřejmě nechybí ani jeho typický stand-up. Příští úterý se diváci mohou těšit na Jiřího Mádla (33), Ondřeje Sokola (48) či Adama Mišíka (22).

Tlouštíci
Za jejich nadváhou stojí nejen nekázeň ve stravování, ale také emoční přejídání. Se svým příběhem a cestou za vysněnou postavou se v této reality show svěří deset statečných, kteří se rozhodli zhubnout. Nová reality show startuje 26. března a vysílat se bude každý čtvrtek ve 21.35 hodin.

Na video s Vojtou Kotkem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.