Nejslavnější nevěrnice: Tyhle zradu ututlat nedokázaly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Nejslavnější nevěrnice: Tyhle zradu ututlat nedokázaly!

Diana v červenci roku 1997
Diana v červenci roku 1997 (Profimedia.cz)

Patří mezi nejostřeji sledované osobnosti na světě, přesto se nebály být nevěrné. Tyto slavné krásky si hrály s ohněm a pořádně se spálily! Kdo podle pluska.sk patří mezi nejslavnější nevěrnice?

Madonna

Královna popu, jak jí je mnoho let přezdíváno, měla aférku se sportovcem Alexem Rodriguezem v době, kdy byli oba v manželství s někým jiným. Poté, co jejich zálet praskl, rozpadl se jak milenecký vztah, tak i pro někoho posvátný svazek. Slavný baseballista momentálně randí se sexbombou Jennifer Lopezovou, kterou v roce 2019 požádal o ruku. Té snad už bude věrný.

Whoopi Goldbergová

Americká hvězda komedií a talk show vyzradila v televizi, že byla v manželství svému muži hned několikrát nevěrná. Chudák její EX.

Tori Spellingová

Hvězda BH90210 byla nevěrná svému prvnímu manželovi s mužem, kterého si později vzala. Její aférka byla podrobně rozebírána v amerických bulvárních médiích a skandál byl na světě. Tori se trochu zachránila tím, že si svého milence vzala a je s ním šťastná dodnes.

Princezna Diana

Nevěra princezny Diany byla možná tou nejvíce šokující a bolestnou. Poté, co jí princ Charles nebyl schopen dát tolik lásky, kolik potřebovala a poté, co jí byl dlouhá léta nevěrný s Camillou Bowlesovou, se k nevěře uchýlila i milovaná Diana. Ta přiznala, že měla pětiletý románek a mnoha lidem se znelíbila.

Meg Ryanová

I herečka, kterou proslavily filmy o lásce, byla nevěrná! V době, kdy byla provdaná za herce Dennise Quaida se zapletla s krasavcem Russellem Crowem a bylo po manželství. S gladiátorem vydržela jeden rok, poté jejich láska vypršela.

Kristen Stewartová

Hvězda ságy Stmívání začala během natáčení slavných filmů o upírech chodit s kolegou Robertem Pattinsonem, který je považován za jednoho z nejvíc sexy herců všech dob. Jeho sexappeal nebyl pro Kirsten pravděpodobně dostačující, protože během jejich vztahu byla načapána se ženatým režisérem. Po rozchodu s Robertem a po aférce s režisérem se ze Stewartové stala lesbička.

Kris Jennerová

Maminka a šéfová slavného klanu Kardashianových/ Jennerových nebyla vždy počestnou manželkou. V prvním manželství s otcem jejích starších dcer Kim, Kourtney a Khloe udržovala dlouhotrvající aférku, za kterou se prý dodnes stydí.

Podívejte se jak vypadala Madonna od mala až doteď.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Milla
13. 4. 2020 • 17:36

Fantastické.Diana se uchýlila k nevěře(říjen 1982)poté co jí byl Charles dlouhá léta nevěrný(prosinec 1986).Ve skutečnosti se C+C dali dohromady až potom co si Diana našla už třetího boyfrenda.V jejím psychickém stavu kdy už od 15 nebo 16 let trpěla bulimií což má na člověka dost devastující účinky to není až tak překvapivé.Možná si prostě rovnala sebevědomí které dostává při této nemoci zabrat,třeba B.Mannakee byl vyhlášený tím že pro něj dříve neexistovalo nic kromě jeho ženy Susan a dvou holčiček co spolu měli.Za to že královská rodina Dianě dovolila všechno se jim kouzelně odvděčila,málem je zničila všechny a Charlese zvlášť.Nakonec za to sama zaplatila životem.Řekla bych že to byla příliš vysoká cena za prolhanost a sobectví.

st.rec
12. 4. 2020 • 20:07

Určitě nebyla úplně hloupá a třeba chtivá.podle mě je to tak jako v mnoha jiných případech kdy velmi přitažlivá žena si dokázala zkazit veškerá přátelství a dobré vztahy s mnoha lidmi.S lidmi které znaly od dětství.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.