Bolek Polívka - Řeší krizi středního věku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bolek Polívka - Řeší krizi středního věku!

V hospůdce na Polívkově ranči bylo pořádně živo a veselo. Jak by taky ne, když Bolkovými hosty byli Marek Vašut (vlevo), Barbora Seidlová a Janek Ledecký (vpravo).
V hospůdce na Polívkově ranči bylo pořádně živo a veselo. Jak by taky ne, když Bolkovými hosty byli Marek Vašut (vlevo), Barbora Seidlová a Janek Ledecký (vpravo). (: Česká televize)

BRNO – Bolek Polívka (56) zase tahá hvězdy do hospody! A probírá s nimi krizi středního věku! V malebné hospůdce na Polívkově ranči se totiž natáčel další díl populárního pořadu České televize.

Bolek Polívka (56) zase tahá hvězdy do hospody! A probírá s nimi krizi středního věku! V malebné hospůdce na Polívkově ranči se totiž natáčel další díl populárního pořadu České televize Bolkoviny, který se objeví na obrazovkách už příští čtvrtek. Bolkovo pozvání tentokrát přijali herci Marek Vašut, Barbora Seidlová a zpěvák Janek Ledecký. A výběr témat byl skutečně bohatý. Čtyřlístek si poklábosil o tom, kdo ze známých herců začínal na prknech brněnského Národního divadla, co všechno může člověk zažít při jízdě na koni napříč Kanadou a co s muži udělá krize středního věku.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.