Zemanová v Anglii: Burleska, půjčka a podnájem v barabizně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zemanová v Anglii: Burleska, půjčka a podnájem v barabizně

Kateřina Zemanová
Kateřina Zemanová  (Karel Kopáč )

V Česku je za velmi váženou a ostře sledovanou slečnu, v Anglii za obyčejnou “holku od vedle“.  Takový je život Kateřiny Zemanové (26), dcery prezidenta České republiky Miloše Zemana. Kateřina, kterou přezdívají Kate, bydlí už čtyři roky v Londýně a je šťastná. Co o novém životě vyzradila?

Milá holka bez hvězdných manýrů. Takto působí Kateřina Zemanová, dcera prezidenta Miloše Zemana, která se před čtyřmi lety neplánovaně usadila v Londýně. „Původně jsem do Anglie přijela za prací a chystala se studovat ve Švédsku. To byl odjakživa můj sen. Nakonec jsem ale v Londýně zůstala, když jsem se tam dostala na školu. Žiju tam čtvrtým rokem a jsem strašně spokojená,“ řekla pro časopis Téma Zemanová, která studuje designovou a technologickou antropologii, což je vědní obor zkoumající odlišnosti a vývoj designu a technologií v různých kulturách a v různých dobách. Pokud by vás tento obor nadchl, museli byste bohužel také zavítat do zahraničí, protože u nás se nevyučuje.

Studium v Anglii není levnou záležitostí, jak to finančně zvládá česká Kate? Pomáhají jí rodiče? „Ne. To by člověk nebyl ideální rodič, kdyby takto podporoval své dítě. Anglie je drahá země, na studium jsem si tam vzala půjčku. Jsem vděčná za to, že je pro mě jako Evropana jednoduché půjčku dostat. Splácíte ji třicet let po menších částkách, tak vás to tolik nezabolí. Začínáte až ve chvíli, kdy dosáhnete určitého platu. Splátky jsou odvozené od toho, kolik si vyděláváte. Za těch několik let už mám za sebou bizarní balíček prací. Pomáhala jsem třeba organizovat rockové koncerty, pak jsem přesedlala na burlesku…

Já jen těm slečnám burleskám pomáhala s účesem a líčením. Teď už se ale věnuju jen klasické kancelářské práci,“ prozradila. A kde v Londýně vlastně bydlí? Pomohli Kateřině rodiče alespoň s bydlením? „V takovém polorozpadlém, ale útulném domě na severu Londýna, spolu s dalšími čtyřmi lidmi,“ dodala Zemanová, která také přiznala, že v Anglii většinou nevědí, že je dcerou prezidenta České republiky.

Kateřina Zemanová promluvila o přípravách hradního plesu. Zpovídala ji manželka hradního kancléře

Video se připravuje ...



Přečtěte si
catep10391@...
14. 2. 2020 • 18:27

www.GetMeets.com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.