Dalibor Janda (66): Z mejdanu rovnou do špitálu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dalibor Janda (66): Z mejdanu rovnou do špitálu!

Dalibor Janda
Dalibor Janda (Aha! - Dalibor Puchta)

U baru popíjel jen limonádu, pobledlý v obličeji a zjevně nesvůj. Hned, jak mohl, vytratil se Dalibor Janda (66) z rozjetého večírku k šatnám. Hurikán totiž musel rychle do nemocnice!

Z reprobeden se linula hudba 80. let, ve které je zpěvák jako ryba ve vodě. Vždyť v té době po něm holky házely podprsenky a byl na vrcholu kariéry.

Pil jen limonádu
Kamarádi ho lákali k baru, legendární Hurikán u něj ale ucucával jen limonádu a nebyl vůbec ve své kůži. Jakmile pak s kolegy nakrojili dort k desátým narozeninám Retro Music TV, všem se omluvil a měl se k východu. „Promiňte, pospíchám za dcerou do nemocnice,“ hlesl Janda napjatě při odchodu.

Bez ní je bezradný
„Měla tu dnes být se mnou, ale chytil ji slepák. Bylo to tak akutní, že ji doktoři poslali rovnou na sál. Bojím se o ni,“ řekl Aha! starostlivý táta Dalibor, naposledy se vyfotil a zmizel. Bez dcery Jiřiny (31), která zařizuje úplně všechno kolem jeho vystoupení, je zpěvák úplně bezradný. Snad se jí brzy uleví.

Jitka Zelenková (69): Porušila zákaz?!
Vyrazila si tak trochu do jámy lvové. Drží totiž tzv. Suchej únor. „Teď si zakazuju jídlo a pití. Je to otrava, ale dělá mi to dobře,“ smála se Jitka Zelenková. „To víte, že mám ráda vínečko a prosecco, ale teď si ho prostě cíleně odpírám. Večírkům se až na výjimky vyhýbám, abych to vydržela,“ dodala zpěvačka. Zpočátku se držela, jakmile ale došlo na krájení dortu a přípitky, drapla skleničku s bublinkami a ťukala si s kamarády. Napila se?

Michal David (59): Podlehl fanynce
Do klubu Cafe 80’s dorazil jako velká hvězda s hodinovým zpožděním. Fanoušci ho ale přivítali s o to větším nadšením. Po rozkrojení dortu se chopil mikrofonu a pořádně to tam roztancoval. Jakmile došlo na jeho starší hity, dav rozjařených žen ho sevřel mezi sebe a skoro ho ušlapal. Jedna z fanynek ho dokonce políbila na tvář. „Wow, díky!“ zakřičel potěšený Michal David, který už si klávesy chystá na svůj červnový narozeninový mejdan v pražské O2 areně.

 Petr Kotvald (59): Na lidi řval z megafonu
Na pódiu sice nezpíval, avšak těsněpřed odchodem Petr Kotvald vytáhl z brašny megafon a vyřvával do něho pár tónů. Pak ho zase rychle schoval, vyfotil se s fanynkami a utekl do noci. Nutno dodat, že by mu nikdo nehádal, že stejně jako Michal David oslaví šedesátku. Pořád je ve skvělé kondici a vypadá jako v dobách, kdy se Standou Hložkem (65) zpíval Holky z naší školky.

Trapas na koncertě Dalibora Jandy: Psychický kolaps na pódiu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.