Věra Špinarová (†65): PRODÁVAJÍ JEJÍ LUXUSNÍ VILU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Věra Špinarová (†65): PRODÁVAJÍ JEJÍ LUXUSNÍ VILU!

Věra Špinarová (†65) tu byla šťastná.
Věra Špinarová (†65) tu byla šťastná. (Foto Aha! – Jiří Krušina, Karel Janeček, RE/MAX)

Takhle to vůbec nechtěl. Okolnosti ale syna zesnulé zpěvačky Věry Špinarové (†65) donutily jednat. Podle zjištění deníku Aha! Adam Pavlík (45) prodává dům po mámě u Fulneku, který si vybudovala. Cena? Zatím přes sedm milionů!

Není to žádné prosté venkovské stavení, i když stojí na konci obce Pohořílky. Ještě za zpěvaččina života prošel kompletní rekonstrukcí, která z ruiny udělala víc než obytnou vilu. Špinarová nechala vybudovat novou bytovou jednotku, vyměnila střechu a okna, zafinancovala novou fasádu, ale i zahradu s krbem, vířivkou i bazénem. Bezmála tři roky po její náhlé smrti se syn Adam ale domu zbavuje. Musí.

Dcera je problém

„Těch důvodů bylo víc, ale hlavně jsme kvůli tomu s manželkou v podstatě museli žít život každý sólo. Vůbec jsme se neviděli. Buď tam byl jeden, nebo druhý. To samé dcera, která mi vyrostla před očima a vídal jsem ji kvůli tomu míň, než jsem chtěl,“ vysvětlil Aha! muzikant. V domečku totiž nemohli být spolu jako rodina. Dcera Johanka chodila do školy a měla kroužky v Ostravě, která je od stavení vzdálená zhruba 35 kilometrů a autobusem to trvá 60 minut.

Jsou tam dva psi

„Točíme se tam s manželkou. Je potřeba, aby tam každý den někdo spal. Po mamince tam zůstali dva psi – Nero a Benny. Byl by nesmysl někam je stěhovat, protože tam mají zahradu a jsou tam zvyklí, takže to děláme tak, že tam jsme s nimi. Na baráku je pořád co dělat, takže se rozhodně nenudím,“ popisoval Aha! Pavlík už pár měsíců po mámině smrti. Dům nejdřív prodat nechtěl, teď se ale konečně rozhoupal.

Cena se změní?

„Babička měla těžký úraz kolena, takže se jí muselo občas pomoct. Všechno se to sesumírovalo. Takže jsem se rozhodl, že postavím barák kousek od Ostravy a tenhle prodám. Pro nás je to složité kvůli času a znamená to hodně starostí navíc. Hlavně budeme žít jako normální rodina v jednom baráku a ne každý někde jinde,“ dodal. Zatím se vila prodává za zhruba sedm milionů korun, podle realitní makléřky se ale cena ještě může měnit.

2017: Chtěl se sem přestěhovat

Krátce po matčině smrti Adam ještě věřil, že to zvládne. „Prodávat to zatím nechci, máma to tam vybudovala, a tím nás postavila před hotovou věc – jezdit tam a starat se o to. Rozhodně jsem zatím neuvažoval, že bych to střelil. Nevím, co přinese čas. Uvidím kvůli práci, ale v nejbližší budoucnosti to nepřipadá v úvahu. Rozhodně je pravděpodobnější, že bychom se tam jednou přestěhovali,“ tvrdil v roce 2017.

„Ten paskvil prostě musí pryč,“ řekl syn o soše Věry Špinarové, video zde:



Přečtěte si
-bello-
11. 2. 2020 • 18:10

Špinarovou jsem měla moc ráda a měla obdiv, jak je věrná své Ostravě.Její syn nemusí nic vysvětlovat! Prodala bych to taky.
Život nejde žít na dvou židlích a je to jeho rodina, s kterou chce být dohromady a pronájem by se mu tam nevyplatil. Jeho dcera je zvyklá na město, nevím co by si počala na vsi a rozvážet děti do kroužků atd. a čekat na ně a zas přivézt je děsný . Špinarová se synem měli dobrý vztah.

DWEI
11. 2. 2020 • 12:47

Věra Špinarová pro Adama žila a bylo super, že s ním mohla trávit čas a koncertovat s jeho kapelou.... byla úžasná a skvělá!!!!! Mít dům jako muzeum a zachovávat vše tak, jak to tam paní Věra měla, je pro rodinu nevyhovující..... co je každému do toho, že si to vyřeší podle svého!!!!!

st.rec
11. 2. 2020 • 12:22

Je zbožným přáním fanoušů udělat z toho muzeum a památku jedinečné zpěvačky,ale je právem pozůstalých naložit s tím majetkem podle svého uvážení.Je obrovská škoda že nás Věra tak náhle opustila.
PS.Pisálku,zkus přeformulovat větu o tom co VŠ vybu­dova­la.Vy­budo­vala dům nebo Fulnek? /...u Fulneku,který vybudovala???/

hermanka
11. 2. 2020 • 10:37

A co je vám potom? Vůbec se jim nemáte za co zodpovídat, Pavle. Za toho zrzavýho hoch, alias Pořád ještě jeho královskou výsost prince Harryho je to na zmalobu taky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.