Meghan sklízí, co zasela! Ultimátum má následky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Meghan sklízí, co zasela! Ultimátum má následky

Vévodkyně Meghan
Vévodkyně Meghan (Reuters)

Meghan Markleová (38) je terčem kritiky nejen ze strany veřejnosti, ale servítky si neberou ani známé osobnosti. Negativně o vévodkyni promluvila komentátorka BBC a bývalá tenistka Annabel Crof (53)

Buckinghamský palác oznámil, že princ Harry a jeho manželka Meghan už nebudou disponovat titulem královská Výsost. Komentátorka vévodkyni obvinila z toho, že dala princi ultimátum, ale nedomyslela následky. „Opravdu nevím, jestli jsem dnes monarchista nebo ne, a nejsem si jistá ani Meghan Markle," řekla dle zahraničního webu dailymail.

Odchodem z královské rodiny totiž nepřijdou jen o své tituly, ale nebudou plnit pracovní povinnosti plynoucí z příslušnosti ke královské rodině, nebudou sloužit královně Alžbětě II. a Harry přišel o možnost podporovat armádní spolky.

Croft je názoru, že manželé v Kanadě nedosáhnou klidnějšího života a nebudou bez královské rodiny šťastnější. S jejím názorem se ztotožňuje i Meghanina nevlastní sestra Samantha Markle. Ta svěřila s názorem, že manželka prince Harryho nezvládala kritiku, a proto se rozhodla odstěhovat do Kanady.

Meghan Markle o nátlaku a o životě v královské rodině:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.