Dominika Gottová: Psychický kolaps! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dominika Gottová: Psychický kolaps!

Dominika Gottová
Dominika Gottová (Foto: M. Hykl, M. Pátek, P. Machan)

Jak dlouho to ještě bude muset snášet? Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) Dominika (46) se minulý týden hned třikrát sešla s manželem Timem Tolkkim (53), aby spolu konečně vyřešili rozvod.

Po posledním »rande« se ovšem Gottová sesypala. Nebyla prý schopná ani dojít do práce. „Bylo mi špatně, mám nervy na pochodu,“ svěřila se. „On to pořád nechápe a chce obnovit náš vztah. Musí s tím skončit! Potřebuju normálně žít a fungovat.“

Na schůzku Dominiky a Tima se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
manunu
8. 2. 2020 • 19:56

Ewwa, to, co vy si dovolíte, opravdu nemá obdoby. Bezdůvodně napadat slušně diskutující jen proto, že jsou z jiné země (ještě ke všemu Slováky, národ nám nejbližší), může jen omezený jedinec. Od vás ale nic jiného nelze čekat.

lekno
8. 2. 2020 • 18:58

-bello - :
Keď vypisuješ, že nerozumieš slovensky - tomu neuverí ani vrabec na streche. Rovnako, ako keď si prekrútila, čo som napísala o tom podieli pre Dominiku. Vyzerá to tak, že lož je pre teba prirodzená ako dýchanie. Tak prirodzená, ako i pre Ewwu. Vaše osočovanie - nemá s pravdou nič spoločné. Našli ste sa - obidve. Môžete si podať ruky a znova si zaležať "bravó" k tomu, ako neúnavne sústavne napĺňate diskusný priestor pod článkami na tomto serveri svojim kydaním. Zrejme nemáte nič užitočnejšie na práci..
K tvojmu príspevku pre manunu : hovoril/-a/ sám za seba, tak si bello tie rečičky o demokracii môžeš vopchať naspäť do svojej zlomyselnej hlavy. A pamätaj si, ty nebudeš určovať, či ja budem odpovedať alebo nie. Ty si ma začala obťažovať a urážať od začiatku podobne, ako Ewwa. Ja som s tým nezačala. A nemysli si, že keď napíšeš svoje kydy, nebudem reagovať. Nepáči sa vám obidvom, keď niekto vyvráti vaše lži. Zvyknite si na to..
Ohľadom toho amaterizmu - pozri sa na seba - nedokázala alebo nechcela si pochopiť jednoduchú vetu o tom podieli a potom si moje slová začala falošne prekrúcať. Pre teba je odborník asi iba ten - kto vedome klame.. Napísala som pravdu o Dominike - opiera sa na faktoch, ktoré sa už stali. Dominika dostala minimálnu sumu pri tzv. vyrovnaní od svojho otca a tým jej odobrali nárok na rovnaký dedičský podiel, ktorý ostatným potomkom nebol odobratý. Tí ho majú - ona ho stratila.. A myslím si, že podiely tých potomkov budú vyššie, než to, čo Dominika dostala pri vyrovnaní..

lekno
8. 2. 2020 • 18:31

Stoneman003 tu Čechov neuráža, to Ewwa uráža opakovane Slovákov v tejto diskusii. Navyše píše od veci - viď posledný jej príspevok, kde vytiahla akúsi kamarátku, ktorej sa voľakedy dávno chlieb nepredal .. To ako stoneman003
môže za to ? Začínam zvažovať, či by nepotrebovala odbornú pomoc na jej celkový zdravotný a psychický stav..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.