Jasmina Alagičová pod náporem hysterických matek: Tohle si nezasloužila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jasmina Alagičová pod náporem hysterických matek: Tohle si nezasloužila!

Jasmina Alagičová se stala terčem kritiky.
Jasmina Alagičová se stala terčem kritiky. (Foto: Profimedia.cz)

Jasmina Alagič (30) se stala opět terčem kritiky. Prvně manželku rappera Rytmuse (43) fanoušci kritizovali za zvětšení rtů, nyní se jim nelíbí, že přestala kojit svého půlročního syna Sanela.   

Alagič se na sociální síti Instagram svěřila svým fanouškům, že půlročního syna přestává kojit a přechází na umělou výživu.  „Vám jsem se jako prvním svěřila, že už nekojím. Zkrátka jsem se ztotožnila s tím, že z tohoto mračna už nezaprší,“ píše Jasmina svým fanouškům na sociální síti. Souhlasím, že mateřské mléko je pro miminko to nejlepší, co může být. Na druhou stranu si myslím, že když maminy nekojí, neměly by se stresovat. Vím, že toto téma je tenký led na Instagramu, ale já se bruslit nebojím,“ pokusila se zprávu Alagič odlehčit vtipem.

„Ale teď vážně, přiznám se, že já se tedy rozhodně nestresuji a pokračuji náhradním mlékem, které chutí nejen malému Saneulovi, ale i mně. Ano, zkoušela jsem ho,“ napsala moderátorka ke snímku v rámci spolupráce na kojenecké mléko.

Přestože Alagič své rozhodnutí odůvodnila, a spousta žen si její upřímnosti cení, některé maminky bohužel pochopení nemají. „Každé ženy věc, jen nerozumím, že se obhajujete takovým nesmyslem, že už mlíčko prostě došlo. Pokud jste kojila pravidelně, tak si tělo samo upravuje množství mléka,“ napsala dle webu Super.cz jedna z fanynek moderátorky.

„Jako každá celebrita, nemá čas kojit… Ano, kojení je náročné hlavně proto, že čím starší dítě je, tak chce být více na prsu, protože potřebuje cítit matku, ale ne každá žena má v sobě vůli to zvládnout… Mléko nedojde… V prsu je pro mimčo stále dost mléka, ale každá jsme jinak pohodlná,“ píše další.

Na video s Jasminou Alagič se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
29. 2. 2020 • 18:50

Ten Rytmus je vůl, Dara byla sebestředné střevo, ta nešla ani s odpadky nenamalovaná a tahle Jasmína je zrůdně upravená.Neví, jak jí na tohle může dát Rytmus pusu, ale je to jak žába.Je to ošklivá ženská.A navíc blbá, jak ta Dara.
Jestli nekojí, je to její věc.Leckteré matky co kojí přitom popíjí a hulí, tak je líp krmit uměle!!!! Jenže některé šetří a kojí až tak dlouho , že děti jsou pak podvyživený.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.