Vdova po Jiřím Pomeje (†54) Andrea: Provokuje v krajkách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vdova po Jiřím Pomeje (†54) Andrea: Provokuje v krajkách!

Andrejka v krajkovém prádle.
Andrejka v krajkovém prádle. (Instagram: Andrea Pomeje)

Jen co se jí vyzdravila silikonová ňadra, předvádí je v plné kráse, jak to jen jde. Místo aby se na nový dekolt díval jen přítel Petr (38), Andrea Pomeje (31) jimi plní sociální síť.

Už dva měsíce se dýdžejka raduje z nových prsou, které jí vymodeloval plastický chirurg. A radost z nich mají nepochybně i fanoušci. Dýdžejka se teď každou chvíli objevuje na Instagramu v průsvitném krajkovém prádle. Operace byla nutná nejen z estetického hlediska, ale především ze zdravotního. Andrea vlivem špatné pooperační rekonvalescence měla silikony nepřirozeně ztvrdlé, a jeden dokonce úplně otočený! A když už se nefotí na Instagram, silně prokrastinuje. „Mě by zajímalo, jestli máte někdo dny, kdy vlastně děláte milion věcí, ale děláte úplný ho*no...“ postěžovala si zostra.

Andrea Pomeje před plastikou poprsí nafotila sexy fotky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
adam.jacques
31. 1. 2020 • 10:47

Co to má s tou tlamou? Ty rty jí samozřejmě přes noc narostly samy Vypadá jak pornoherečka Jak si Pomeje mohl vzít takovou rajdu???

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.