Gondolán: Křičel na lidi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Gondolán: Křičel na lidi!

Kmotři Karel Gott a Ladislav Štaidl popřáli nové desce Antonína Gondolána hlavně to, aby ji hrála rádia.
Kmotři Karel Gott a Ladislav Štaidl popřáli nové desce Antonína Gondolána hlavně to, aby ji hrála rádia. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Teprve druhou sólovou desku své více než čtyřicetileté kariéry poslal do světa zpěvák, kontrabasista a skladatel Antonín Gondolán (65)!


Křest alba »Chtěl jsem být nápomocný«, na kterém slovenský rodák s romskými kořeny shromáždil to nejlepší ze svého repertoáru, mu ale jeho návštěvníci pokazili, a tak se na ně musel rozkřičet…

„Ticho prosím,“ musel během svého projevu okřiknout účastníky křtu na první pohled smutný Antonín Gondolán. Vadilo mu totiž, že se lidé nahlas bavili a vůbec ho neposlouchali. „Víte, asi byste čekali, že budu úplně nadšený, ale nejsem! Je mi z toho trochu smutno – za tu dobu, co muziku dělám, už tady mohlo být nejméně deset elpíček a cédeček,“ posteskl si zpěvák. Kliknutím zvětšeteÚsměv na tváři mu následně vyloudili dva kmotři, a to přímo z pater nejvyšších. Bývalý hudební skladatel Ladislav Štaidl (62) a zpěvák Karel Gott (68), se kterými Gondolán řadu let vystupoval. Přesně před čtyřiceti roky s nimi dokonce absolvoval několikaměsíční angažmá v Las Vegas.


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.