Krampol v šoku: MANŽELKA ZPÁTKY V BLÁZINCI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Krampol v šoku: MANŽELKA ZPÁTKY V BLÁZINCI!

 (M. Přibyl, M. Hykl, P. Machan, Daniel Černovský)

To si nepředstavoval ani v nejhorších snech. Jiří Krampol (81) znovu řeší problém, co s manželkou Hankou (58). Když doma opět skončila v osidlech nikotinu a léků, musela se vrátit do bohnické léčebny. Může s ní herec ještě vůbec počítat?

Rozhodně se nechce v budoucích měsících a možná i letech pohybovat v kruhu. „Chci, aby se uzdravila. Teď už to není ani tak o jejím těle, protože jíst začala, ale spíš o stavu mysli. Lékaři se ji snaží dát dohromady a na jejich přání se nebudu k těm všem problémům vyjadřovat,“ tvrdí Krampol. „Mohlo by to narušit léčbu, a to fakt nechci,“ dodává.

Stojí před problémy, které skutečně nečekal. A nemíní dělat své manželce hlídače. „Je dospělá, musí vědět, co dělá. Přece jí nebudu odpočítávat cigarety,“ dovolává se u přátel souhlasu se svým počínáním. Právě kamarádi a kolegové ho drží po posledním manželčině předvánočním kolapsu nad vodou. Když Jirka loni 8. listopadu vyzvedl ženu po třech měsících v bohnické léčebně, věřil, že je vše už na dobré cestě. Hanka přibrala, byla veselá, těšila se na jejich fenečku Žanetku. Po půldruhém měsíci ale bylo vše při starém. Za pár týdnů to bude už rok, co Krampolová roztočila nebezpečný kolotoč cigaret a lákavých pilulek. Zastavit ho a seskočit z něj musí jen ona sama. Snad si to konečně uvědomí. Zatím ale v léčebně nezvedá mobil.

Závislost kvůli pádům
Podle Jiřího začaly manželčiny kolapsy po pádu ze schodů v roce 2012, kdy si zlomila koleno. „Brala hodně prášků na bolest, rok nato spadla znovu a odneslo to rameno. Když berete několik let tolik prášků, nemůže se člověk divit, jak to dopadá,“ vysvětluje Krampol.

V bludném kruhu
Léčbu Hanka zahájila loni v březnu ve fakultní nemocnici na Karlově náměstí v Praze. Chvilku byla doma, pak ji odvezli do Nemocnice Na Františku, odkud byla převezena do jihočeské léčebny Červený Dvůr a pak po měsíci do Bohnic. Odtud vyšla 8. listopadu. Bohužel se sem ještě před svátky musela vrátit. Má za sebou první měsíc nové léčby. Většinou bývají nejméně tři. Před týdnem měl Jirka o víkendu ženu opět na den doma. Vše bylo zalité sluncem. To je ale už obehraná písnička.

Na video s Jiřím Krampolem se můžete podvat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
27. 1. 2020 • 10:11

Krampole s tvojí Haničkou je konec ona je velmi těžce závislá na cigaretách, alkoholu a prášcích...aby vůbec měla šanci se po těch létech užívání tohoto směru života musela by být tak 1-2 roky v léčebně přísných rozměrů, což by ona tvrdě odmítala

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.