Kaira zdědila chlapa po Vondráčkové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Kaira zdědila chlapa po Vondráčkové!

Kateřina Kaira Hrachovcová
Kateřina Kaira Hrachovcová (Blesk:Martin Hykl)

Model Marek Peksa by měl Vondráčkové děkovat na kolenou. Díky ní se totiž velmi zviditelnil a začaly se mu hrnout velmi zajímavé nabídky práce. Mimo to, se kolem něj začaly motat i úspěšné a slavné ženy jako je například herečka Kateřina Kaira Hrachovcová.

Zahrál si ve videoklipu Lucie Vondráčkové, a otevřelo se mu mnoho dalších dveří. Podle informací měl Marek Peksa s Vondráčkovou udržovat nejen pracovní vztah, ale i ten intimní. To však ani on ani slavná zpěvačka nepřiznali, a tak je vše jen pouhou spekulací. Podle všeho se ale model několikrát zastavil v bytě bývalky Tomáše Plekance, a tak je pravděpodobné, že ženskou společnost vyhledává velmi rád.

Po videoklipu s Vondráčkovou dostal Peksa práci od návrhářeLaffity a poté nafotil krásné snímky se psem Kateřiny Kairy Hrachovcové. Ta podle expres.cz podlehla jeho kouzlu a na svém instagramovém účtu si dokonce sdílela Markovu fotku, na které drží jejího pejska. „Puntič & Peksič,“ připsala Kaira ke snímku. Je mezi nimi nějaké větší pouto? Uvidíme časem. Když se však podíváte na poslední fotky herečky na jejím profilu nebo v naší galerii, uvidíte, že jen září. 

Na video s Hrachovcovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zlobit
25. 1. 2020 • 20:16

Ewwa : Co sem pletete vnučky, tady mluvíte - píšete sama za sebe.

-bello-
25. 1. 2020 • 02:16

Hrachovcová normální role hrát neumí, pusa odříkává text , ale tělo a tvář s tím co říká moc nekoresponduje, ale takových je v šoubýzu už převaha, takže vlastně nevy­boču­je..Vy­boču­je v tom, že si myslí, jak je úžasný koukat se na její nahatej zadek, jak lítá v trávě a hraje si na vílu.Ať si pustí Duhovou kuličku, tam jsou víly 2 a taky nahaty u a rybníka

zlobit
24. 1. 2020 • 22:42

Ewwa Dejte fotku ať vidíme "hrdinu" co se skrývá pod přezdívkou a hodnotí druhé, musíte být děsný bezmozek, když se takhle vyjadřujete. Je mně Vás líto.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.