Jana Hlaváčová: Dcera před ní tají návštěvy přátel | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jana Hlaváčová: Dcera před ní tají návštěvy přátel

Jak se Jana Hlaváčové daří, prozradila Bára Munzarová.
Jak se Jana Hlaváčové daří, prozradila Bára Munzarová. (Foto Profimedia.cz, ara)

V neděli to bude rok, co odešel do hereckého nebe manžel Jany Hlaváčové (81) Luděk Munzar (†85). Jak se herečce daří dvanáct měsíců poté, prozradila nedávno její dcera Bára Munzarová (48) ve vysílání Českého rozhlasu.

Už dlouho se mluví o tom, že se Jana Hlaváčová stáhla do ústranní kvůli silným depresím a Parkinsonově chorobě. Její dcera ale překvapila tím, že se jí daří poměrně dobře. Možná lépe, než jsme tušili, jak uvádí magazín Sedmička. I když se u ní střídá několik ošetřovatelek, situace není prý tak dramatická. „Všechno by do jisté míry zvládla sama, ale ta péče už je tak nastavená. Ona velmi dobře ví, že celý život dřela na milion procent, i víc, tak teď si to vyvažuje. A já jsem za to strašně ráda, že jí to můžeme dopřát,“ svěřila její dcera.

Zároveň nastínila, jak vypadá běžný den této ikonické herečky. „Ona celé dopoledne luští křížovky, odpoledne to pak převezme televize,“ popsala Munzarová. Ještě dodala, proč utajuje hosty: „Když má za maminkou přijít návštěva, tak jí o tom moc neříkáme, aby neodpověděla takové: Jé, tak ať se nikdo neobtěžuje… Holky se pak vždycky objeví – ekipa z Národního divadla, Táňa Medvecká, Jana Boušková, Helena Tuháčková s bábovkou – a prokecají spolu celé odpoledne. Takže se má dobře a myslím si, že si tu péči tak trochu lišácky užívá,“ domnívá se její dcera, jak uvádí magazín Sedmička.

Na video s rozhovorem Jany Hlaváčové po smrti manžela se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
manunu
24. 1. 2020 • 11:07

Bára Munzarová je hodná dcera. O svou maminku pečuje podle svých možností už jen to, že bydlí v jednom domě je mamince neustále nablízku.

-bello-
23. 1. 2020 • 22:00

No s Parkinsonem moc tužku a hlavu nad křížovkou neudrží,ale dobře.Je fajn, že je jí jakž takž.Začíná mi být víc sympatická, než všude a na všech sloupech v Praze nalepená Janžurová.
Co to má Munzarová na hlavě? To je hrůůůza !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.