Rezolutní "NE" Ivany Gottové: Nemohla už déle mlčet | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rezolutní "NE" Ivany Gottové: Nemohla už déle mlčet

Ivana Gottová
Ivana Gottová (M. Sekanina, D. Malík, M. Pátek, P. Machan, Profimedia.cz, archiv)

Být provdaná za osobnost, jakou byl Karel Gott (†80), s sebou nese i spoustu problémů. Momentálně se vdova potýká s trably kolem rodinné hrobky. Davy lidí, kteří sem míří, se totiž nechovají vždycky tak, jak by měly.

Je to jen pár dnů, kdy se okolí hrobky fenomenálního zpěváka vznítilo ze špatně zapálených svící. Proto Ivana Gottová vyslovila prostřednictvím své tiskové mluvčí Anety Stolzové přání, aby se návštěvníci chovali ohleduplně a opatrně. „Paní Gottová si váží a děkuje veřejnosti, která chodí na hřbitov vzpomínat na Karla Gotta,“ vyjádřila nejdřív vděk za zájem fanoušků. Pak ale přidala upozornění. „Pevně věří, že lidé budou zapalovat svíčky ohleduplně a pouze v bezpečných obalech tak, aby neohrozily prostranství hrobu a nezačalo opět hořet,“ pokračovala mluvčí podle webu eXtra.cz.

Gottová rovněž žádá, aby fanoušci už nepokládali na hrob žádné osobní vzkazy. „Stejně tak prosíme veřejnost, aby u hrobu nenechávala předměty či dopisy, které by mohly začít od svíček hořet a došlo by opět ke zničení trávy či dalších keřů a stromků,“ uzavřela Stolzová. Snad tedy lidé přání vdovy začnou konečně respektovat.

Video s Ivanou a Karlem Gottovými zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.