Malér Jaromíra Jágra: Za rámeček si to nedá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Malér Jaromíra Jágra: Za rámeček si to nedá!

Jaromír Jágr
Jaromír Jágr (Blesk:foto CNC: Marek Patek)

Tenhle »dědek« zase ostatní strčil do kapsy. Jaromíru Jágrovi (47) táhne na padesát, přesto ztrapňuje všechny hráče v extralize a v nadsázce řečeno poškozuje dobré jméno hokeje.

Proč? I ve svém věku kladenský hokejista a majitel po šestitýdenní pauze zaviněné zraněním zdolal čtyřmi body (2+2) vedoucí tým tabulky Spartu (8:4), navíc v suchém triku. „K mantinelům jsem moc nechodil, rychle jsem taky nebruslil. Spíš jsem to odchodil,“ utrousil »Džegr«. Pokud je tomu skutečně tak, z ostatních 411 plejerů v poli, kteří v této sezoně v extralize nastoupili, udělal naprostá nemehla. Zatímco hokejový bůh prý lobuje za uzavření soutěže, objevují se i vtípky, že by nebylo od věci ji rovnou zrušit. Jágr, neJágr, je na pováženou, když zastiňuje a mají z něj vítr borci, kterým by kolikrát mohl dělat tátu.

„Že nastoupím, jsem se rozhodl až den před zápasem. Máme tolik zraněných hráčů, že bychom neměli s kým hrát. Jinak bych ještě nenaskočil. Chtěl jsem si být jistý, že to zvládnu. Vůbec jsem netrénoval s mužstvem. Jen jsem lepil sestavu a myslel, že zůstanu jako třináctý útočník,“ dodal Jágr. Jak smutné…

V posledních týdnech není Jágr mezi fanoušky zrovna oblíbený kvůli údajné snaze uzavřít extraligu. „Zm*de!“ napsal na Instagramu jeden z nich, zatímco se Jaromír před utkáním se Spartou rozcvičoval s tradičními »palačinkami«. Hokejový čaroděj však zachoval duchapřítomnost a po svém galapředstavení poslal odpověď: „Vždy, když si už říkám, že je čas odejít se objeví pár »slušných« lidí, kteří mě zase namotivují.“ A pak jen všichni čumí, jako to Jarda umí…

Jágr o vyprodané O2 aréně: Pro kluky je to ohromnej rozdíl

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.