Přítel Pergnerové zuří: Terezo, přestaň vysílat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Přítel Pergnerové zuří: Terezo, přestaň vysílat!

Tereza Pergnerová na moderování VyVolených kývla i přesto, že čeká další dítě.
Tereza Pergnerová na moderování VyVolených kývla i přesto, že čeká další dítě. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Vztek, strach i soucit – všechny tyhle pocity se zračily ve tváři Jiřího Chlebečka (38), přítele moderátorky VyVolených – Nových hrdinů Terezy Pergnerové (33) při sobotním Duelu.


Místo aby doma hlídal nevlastního syna Samuela (6), rozhodl se Jiří alespoň v zákulisí být nablízku své těhotné lásce. Jiřího obavy byly patrné z výrazu jeho tváře!

Už 7. září se Pergnerová vrátila po těhotenských komplikacích na obrazovku, a to i přes protesty svého přítele. „Jiří chtěl, aby VyVolené úplně pustila. Moc mu záleží na tom, aby se jejich děťátko narodilo v pořádku,“ prozradil deníku Aha! blízký známý páru.

Že se ani po čtrnácti dnech od návratu své lásky do televize Chlebeček nesmířil s tím, jak Tereza riskuje, názorně ukázal i při sobotním Duelu. „Jirka se na Terezu zlobí, ale ví, že je pro ni moderování droga. Zakázat jí to nemůže, tak jí byl alespoň nablízku, kdyby se něco stalo,“ tvrdí zdroj ze štábu VyVolených.

Těhotenství Terezy Pergnerové se provalilo poté, co byla v pondělí 27. srpna po prvním přímém přenosu reality show VyVolení převezena kvůli krvácení do nemocnice. K tomu prý došlo následkem nahromaděného stresu a miminko Terezy a Jiřího bylo vážně ohroženo na životě.

Kliknutím zvětšete


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.