Seriáloví doktoři Jašków, Rychlý a Dlouhý na horách: Slunce v duši a pivo v ruce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Seriáloví doktoři Jašków, Rychlý a Dlouhý na horách: Slunce v duši a pivo v ruce!

Snad si seriáloví doktoři pořádně namazali obličeje. Horské sluníčko je zrádné!
Snad si seriáloví doktoři pořádně namazali obličeje. Horské sluníčko je zrádné! (Foto – Instagram.cz, TV Nova, ČT)

I seriáloví lékaři musejí občas odpočívat. Herci Robert Jašków (50), Petr Rychlý (54) odložili bílé pláště a společně s Michalem Dlouhým (51) se rozhodli využít krásného počasí a vydali se na hory.

V Peci pod Sněžkou mohli lyžaři tedy sjíždět svahy bez starostí. Na pivko společně vyrazili gynekolog, chirurg a zkušený záchranář. Nejednalo se však o horský slet lékařů. To si jen doktor Mára Jašków a primář Mázl Rychlý z Ordinace v růžové zahradě 2 vyrazili na hory i se zkušeným záchranářem Dlouhým z úspěšného pokračování seriálu Sanitka. Kromě chmelového moku nechyběl ani tvrdší alkohol.

„Skvělé setkání,“ napsal na svém instagramu u společné fotografie Petr Rychlý. Naštěstí nedošlo k žádným situacím, které by toto setkání přeměnily v nešťastné a muselo se hlouběji prověřovat, nakolik své seriálové profese zvládají i v praxi. A tak mohli všichni tři jen blaženě relaxovat pod horským sluníčkem. Dlouhý se sice zatím rolím v nekonečných seriálech vyhýbá, ale s lékařským prostředím se také seznámil velmi podrobně při natáčení Sanitky. Rychlý a Jašków už opět září na obrazovkách televize Nova a nutno dodat, že je v jarních epizodách čeká nejedna náročná překážka, tak snad se jim na horách na to podařilo nabrat potřebné síly.

Petr Rychlý mluví o tom, jak dabuje husáka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.