Syn Bartošové seknul s muzikou: KŠEFT S VODNÍMI DÝMKAMI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Syn Bartošové seknul s muzikou: KŠEFT S VODNÍMI DÝMKAMI!

Artur Štaidl
Artur Štaidl (Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, facebook.com, ara)

Jakoby si vzal příklad z neúspěchů mámy Ivety Bartošové (†48), kterých byl svědkem v dospívání. Artur Štaidl (23) vydělává peníze, jak to jen jde. Rychle se vzpamatoval z rozpadu kapely a vrhl se na kupčení s dýmkami.

Přestože po mámě zdědil miliony a je finančně zajištěný, nesedí s rukama v klíně. Místo, aby rozhazoval za nesmysly nebo zabíjel čas jen na vysokoškolských mejdanech, vrhl se podle zjištění Aha! na catering s vodními dýmkami. S kamarádem Martinem (27) půjčuje od loňského května zájemcům »vodnice« a snaží si šikovně přivydělat. „Můžete se připravit na to, že vaši hosté budou skutečně ohromeni,“ lákají kluci na sociálních sítích zákazníky. Podle zjištění Aha! si za pronájem dýmky na den účtují od 590 do 1290 korun.

Práce všeho druhu

Přestože syn zesnulé zpěvačky na Facebooku vystupuje jako jednatel společnosti, podle dostupných dokumentů jeho jméno v žádné firmě zatím nefiguruje. Zatím si na to založil jen živnost. Kromě toho se Artur snaží za peníze mačkat i spoušť fotoaparátu. „Nabízím focení portrétů. Jestli by měl někdo zájem, tak pište,“ nabízí své fotografické služby přes Facebook.

Hudební pokusy

To, že je synek podnikavý, se musí líbit jeho otci Ladislavu Štaidlovi (74). Muzikant a podnikatel hlavně nechtěl, aby Artur šel ve šlépějích své zesnulé matky a vsadil v životě jen na hudbu. I proto mu zaplatil studium na Vysoké hotelové škole v Praze. Stejně jako jeho máma to Štaidl junior ostatně s mikrofonem už zkoušel a zpíval v metalové kapele Behind the Mirror (Za zrcadlem). Skupina se mu nicméně v roce 2018 rozpadla, její členové konec zdůvodnili nedostatkem času a neshodám.

Pět let od smrti Bartošové: Z Artura je milionář! A Agáta sundala prsten a balí kufry

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
-bello-
4. 1. 2020 • 22:30

Škola na kuchaře, servírky a cestovní ruch už je taky vysoká ?Hm, jistě soukromá, ale smí vydávat VŠ tituly ? Bože, to je svět!
Kdyby Štaidl st. vedl syna k pořádku, tak ho nutí dělat kariéru , ne kšeftovat s fajfkama. (Jsem zvědavá, jak je desinfikují už se nedivím, kolik je tady případů plicních chlamydií a tubery )

vt456
3. 1. 2020 • 21:06

Je chvályhodné, že sa snaží uživiť sa ako sa dá, no bolo by užitočnejšie, keby sa Arťásek venoval radšej zhromažďovaniu a spravovaniu osobnej a pracovnej pozostalosti po mame. Urobila kus dobrej roboty, mnohí ju mali radi, a to aj v neskoršom období, keď už mala problémy a je smutné že jej najbližší čovek/ľudia sa nesnaží zachovať spomienky na jej počesť a pamiatku. Bolo by dobré, keby vytvorili internetové stránky venované Ivete.

Uvedenému sa venujú nejakí jej priaznivci, no je to činnosť amatérska, nekoordinovaná robená na kolene.

To prázdno čo tu po Ivete je akoby potvrdzovalo to, že jediné čo mu po mame ostalo, je hnev na ňu.

Želám mu spokojnosť a pokoj, ale vzhľadom k Ivete....zatiaľ škoda.

aveneta
3. 1. 2020 • 11:23

Artur není žádný hudební talent...těžil ze jména rodičů, ale to se rozpadlo. Může dělat toho kuchaře třeba by ho Polraich vyškolil.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.