Hvězda Ulice v slzách: Smrt nejvěrnější kamarádky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hvězda Ulice v slzách: Smrt nejvěrnější kamarádky

Jaroslava Obermaierová
Jaroslava Obermaierová (Jakub Poláček)

Deset a půl roku se od sebe skoro nehnuly. Jaroslava Obermaierová (73) brala fenku pražského krysaříka pojmenovanou po dědičce hotelového imperia Paris Hiltonové (38) s sebou i do Divadla Broadway. Nyní Pariska milovanou paničku navždy opustila.

Odešla milosrdně ve spánku. Představitelka drbny Vilmy Nyklové ze seriálu Ulice ale ztrátu věrné družky stejně ještě nevstřebala. „Všude mi schází, hlavně na chalupě, kde jsme se synem Jardou trávili Vánoce,“ svěřuje deníku Aha! Jarka. Takhle smutné svátky si nepředstavovala ani v nejhorším snu. Už v létě fenka marodila, herečka s ní běhala po doktorech. Přestala žrát a ztrácela se před očima. „Nakonec se jí, chudince, zastavilo srdce, měla ho nemocné,“ truchlí herečka.

Přitom ona sama je konečně po dlouhém martyriu bez zdravotních potíží. „O zlomeném kotníku už opravdu skoro nevím. A záda mě taky po účinných injekcích přestala bolet. Po dvou letech se zase cítím moc dobře,“ přiznala Obermaierová. Jen čtyřnohá přítelkyně jí citelně chybí. „Už si vzhledem k věku asi žádného pejska nepořídím. Bylo by to nezodpovědné,“ vysvětluje posmutněle nelehké životní rozhodnutí.

Byla druhá

Před Pariskou měla Jarka 15 let jezevčici Nelinku. Ta ale onemocněla těžkou epilepsií a nebylo vyhnutí – veterinář ji nakonec musel uspat.

Jaroslava Obermaierová o Vánocích: Jsou to jen svátky pro děti, už je neslavím

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivanak
1. 1. 2020 • 12:24

Také mám skoro 14 letého jezevčíčka....je to můj miláček a nechci pomyslet že....paní Jarušce to věřím,že ji moc chybí...Ale jak tady píšete...možná staršímu pejskovi ještě poskytnout lásku...

alzbeta59
31. 12. 2019 • 05:14

Ja od urcite doby davam domov starsim pejskum. Posledni stenakovou jsem si vzala letos a bylo ji 5 let, memu starsimu bude 11, oni jsou tak vdecni za dobry a telply pelisek a lasku.

Treba pozdeji, az pomine doba smutku, pani Jaroslava da domov nejakemu starsimu pejskovi.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.