Vondráčkové »nenápadná« pomsta Plekancovi: Má to vážně zapotřebí?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Vondráčkové »nenápadná« pomsta Plekancovi: Má to vážně zapotřebí?!

Lucie v divadle Spejbla a Hurvínka
Lucie v divadle Spejbla a Hurvínka (David Malík)

Popasovat se s tím, že vás opouští životní partner, s nímž máte ještě ke všemu děti, je poměrně dlouhým procesem, který pochopitelně bolí. Krach manželství zřejmě nadále trápí i zpěvačku Lucii Vondráčkovou (39). Protože v opačném případě by určitě neudělala to, co se stalo.

Není jednoduché přijmout, že muž, o němž jste si myslela, že s vámi zůstane „v dobrém i zlém, dokud vás smrt nerozdělí“, se rozhodl vydat jinou životní cestou. Bez vás. Zvlášť když zakrátko zjistíte, že není návratu, jelikož už má novou lásku, s níž se těší dokonce na dalšího potomka.

Překonat toho musela Lucie Vondráčková opravdu mnoho. Citovou ztrátu, nucený návrat z Kanady i fakt, že její  dva synové budou mít brzy i nevlastního sourozence. Shodou okolností pár dní před tím, než přivede Lucie Šafářová na svět vytouženou holčičku, oslavil osmé narozeniny i Plekancův a Vondráčkové syn Matyáš. Na koláži, kterou při té příležitosti zveřejnila zpěvačka na sociální síti, se ale nedala přehlédnout jedna na první pohled viditelná věc. Na jednom snímku totiž zjevně měl být i táta prvorozeného syna, Tomáš Plekanec. Jenže toho Lucie Vondráčková, jak píše web Nový čas pre ženy, ze záběrů odřezala. Což bohužel svádí k jednoduchému závěru. A sice, že se Lucii odchod hokejisty ještě ani zdaleka nepřebolel. 

Lucie Vondráčková přiznala v rozhovoru pro Blesk.cz, že s Tomášem Plekancem čekala holčičku: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pabosev345@...
17. 12. 2019 • 15:52

Mo︆oXi.︆n︆et — skvělé sezn𝚊mk𝚊 prо d𝚘spělé, kteří сhtějí n𝚊jít seхuálního partn𝚎r𝚊

-bello-
13. 12. 2019 • 19:22

Já myslela, že studuje novou roli v novém "Oskarovském " filmu
.Se jí divím, že v jejím věku má čas na kraviny a la koláže na fcb.
Už vysoudila ty miliony? Je nějak ticho , tak možná už je má !V tom případě si může produkovat film sama

lekno
13. 12. 2019 • 19:18

Netvrdila by som, že L.V. nemá žiaden talent na spev či pohybový prejav. Ako dieťa i mladé dievča mala celkom pekné melodické piesne. Sú aj podstatne horšie speváčky, ktoré vrieskajú tak, že by odplašili všetkú zver i vtáky naokolo.. Lenže všetko, čo sa udialo ohľadom rozvodu - sposobilo, že povesť, sympatie či dovera fanúšikov - už nie sú to, čo bývalo voľakedy... Ale život ide ďalej a možné sú zmeny aj k lepšiemu - všetci sa vyvíjame a niekde smerujeme..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.