Robert Vano: Pokus o sebevraždu! Kamarádi odvezli fotografa do sklepa | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Robert Vano: Pokus o sebevraždu! Kamarádi odvezli fotografa do sklepa

Robert Vano
Robert Vano (Michaela Szkanderová)

Robert Vano (71) dnes platí za respektovaného fotografa, jehož proslavily módní fotografie a mužské akty. Jeho životní dráha je ale plná obrovských vzestupů i pádů, které berou dech. A ani jeho neminuly drogy a bouřlivé večírky jdoucí až za hranu.

Fotograf se netají tím, že i jeho provázel v relativně dlouhém období kokain. „Ničeho nelituju, jenom ztracených deseti let, které si nepamatuju. Vím jen to, co mi řeknou kamarádi, kteří nefetovali. Přestat mě s tím nikdy nenapadlo. Ale jeden den jsem se oběsil. Paní, u které jsem bydlel, zavolala mým kamarádům a ti mě odvezli a drželi ve sklepě v lese, kde bydleli. Byl jsem tam asi osm měsíců,“ vylíčil Robert Vano, jak se ze závislosti nakonec dostal, pro eXtra.cz.

Brát drogy začal v USA, kde pracoval jako hvězdný kadeřník. „V klubu 1954 jsem zkusil jak drogy, tak orgie. V jedenáct se šlo do klubu, člověk si předtím něco dal, v průběhu taky, v pět se šlo spát, tak něco na spaní, v devět jsem musel jít do práce, tak zase něco na probuzení. Ale první drogy jsem měl už v Československu na předpis od doktora. V Americe jsem už vydělával tisíc dolarů týdně, tak jsem začal s kokainem. Nejdřív mi stačila na stole malá linka, pak to musela být dálnice,“ vzpomíná, jak postupně návykovým látkám podlehl, aby pak nakonec musel složitě vyabstinovat.

Robert Vano v rozhovoru přiznal, jak žije po sedmdesátce: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
josefvyskoc
9. 12. 2019 • 18:42

Zato ale od Gregora vímé, že jeho nádherná manželka má doma často prdíky, a ty se nezdráhá před Gregorem často upouštět, a směje se u toho! Ja osobně tipuji, že její prdíky musí být určitě i voňavé!

mbmb
9. 12. 2019 • 14:49

Podélaná redakce píše titulky které nemají nic společného s realitou viz Gregor Brzobohatý čekají dítě ....a doplní během tří let

mazanykralicek
9. 12. 2019 • 14:42

Tak nevím, zda je to ironie tady, ale Robert Vano žije a je mu 71 let

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.