Mega trapas Štěpánové: Tvrdá nakládačka od fotbalových fanoušků | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Mega trapas Štěpánové: Tvrdá nakládačka od fotbalových fanoušků

Bára Štěpánová
Bára Štěpánová (Alexandr Malachovský)

Herečka Barbora Štěpánová (59) si uřízla pěknou ostudu! Představitelka sestřičky Babety z Ordinace v růžové zahradě byla hostem ve fotbalové talk show Tiki-Taka. Jelikož o fotbalu toho příliš neví, rozhodla se k tématu přispět alespoň vtipnou historkou.  Bohužel fanoušci fotbalu její snahu neocenili.

Moderátor Petr Svěcený každé pondělí se svými hosty hodnotí výkony z českých fotbalových hřišť. Diskuzi vždy doplní o zajímavého hosta ze showbyznysu. Do jednoho z posledních dílu byla pozvaná právě Štěpánová.

Málokdo totiž ví, že herečka je prezidentkou středočeského týmu Sokol Zákolany. Dle webu expres.cz byla do pořadu pozvána z toho důvodu, že se v talk show tentokrát probíral trend v podobě žen ve vedení fotbalových klubů.

Herečka se v pořadu rozpovídala o tom, jak se vlastně dostala k fotbalovému týmu v Zákolanech. Bohužel ani po několika minutách nikdo z přítomných netušil, kam svým povídaná Štěpánová směřuje.  „Dozvíme se už ku*va, o co tu jde?“ zeptal se dle expres.cz Štěpánové fotbalový šprýmař Petr Švancara.

 „Po Šifře mistra Leonarda jsem neslyšel silnější příběh!“ neodpustil si rýpnutí Miloš Pokorný, člen dua Těžkej Pokondr.  „Takhle dlouho tady nemluvil ani Donutil,“ přidal se moderátor Svěcený. Někteří by očekávali, že herečka svůj příběh ukončí, ale nestalo se. Štěpánová naopak pokračovala a zvýšila tempo i hlas.

Přestože se herečka snažila pobavit, sklidila za svou účast ostrou kritiku. „Nejhorší díl, co jsem viděl. Prosím, vybírejte odborníky, a ne nějaké ukecané trapky,“ vzkazuje tvůrcům fotbalové talk show jeden z mnoha nespokojených fanoušků. „Ostuda. Štěpánová totálně zkazila celý díl,“ přidává se dle expres.cz další zklamaný fanoušek.

Zahájení výstavy Bořka Šípka: Štěpánová rozbila vázu za padesát tisíc!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
6. 12. 2019 • 12:28

Sluníčkářka Štěpá­nová­....he­rečka nic moc, ženská nic moc a tak se narvala do politiky viz koloběžka na hradě za Havla...snad již splatila ty dluhy co měla, prostě taková "koza Roza"

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.