Film bussines párty - Aichmajerová je reportérka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Film bussines párty - Aichmajerová je reportérka

Eva Pilarová (vlevo) přišla vymrzlá z módní přehlídky, a musela si sundat kovové náušnice, které ji studily na krku. Na rozhovor s Evou Aichmajerovou si je ale zase nasadila!
Eva Pilarová (vlevo) přišla vymrzlá z módní přehlídky, a musela si sundat kovové náušnice, které ji studily na krku. Na rozhovor s Evou Aichmajerovou si je ale zase nasadila! (Aha! – Alexandr Malachovský)

PRAHA – Producent a kaskadér Petr Jákl (33) se svojí manželkou Romanou Jákl Vítovou (30) uspořádali další ze svých pravidelných večírků pro filmaře! Tentokrát večer věnovali filmu Alice Nellis Tajnosti, který si na párty odbyl i křest svého DVD!

Křest proběhl samozřejmě za účasti režisérky i producenta filmu Jana Svěráka! Toho lze na večírcích vidět se vzácností šafránu, a ani zde se dlouho nezdržel. Pospíchal totiž domů za nemocnými dětmi. Kdo se naopak zdržel dlouho, byla moderátorka Eva Aichmajerová, která večírkovou zábavu pojala pracovně! „Natáčela jsem tu totiž reportáže pro svůj pořad na televizi Óčko, je to taková inovace. Jen nevím, jak to sestříhám, mám asi dvacet minut rozhovorů s panem Svěrákem nebo paní Pilarovou a reportáž nemá být delší než pět minut!“ smála se pilná reportérka Eva.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.