Koukalová skončila ve StarDance: Slzy a díky manželovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Koukalová skončila ve StarDance: Slzy a díky manželovi

Dojetí po svém vyřazení nedokázala Gábina skrýt.
Dojetí po svém vyřazení nedokázala Gábina skrýt. (Pavel Machan)

Vypadla v osmém kole taneční show Star- Dance! Své vyřazení se Gabriela Koukalová (30) snažila brát s nadhledem, krásné bývalé biatlonistce to ale moc nešlo. Slzičky ukáply.

Potom se ale Gabriela sebrala. Pomohlo jí, když začala děkovat manželovi Martinu Koukalovi. „Děkuju určitě úplně nejvíc ze srdce svému manželovi, který, přestože nechodil na přenosy, což spoustě lidem bylo trnem v oku, pro mě byl oporou. Takže, Petře, děkuju ti,“ prohlásila. Očividně se tak snažila dát najevo, že spekulace o její manželské krizi a vztahu s tanečníkem Martinem Prágrem jsou mylné.

Prágrovi slzičky sice nekapaly, ale i on děkoval své přítelkyni. „Děkuju své přítelkyni, že ten obrovský tlak vydržela, a děkuju Gabče, že jsem ji mohl poznat, protože jsem poznal člověka, který mi dodal do života úplně jinačí myšlenku, jinou dráhu, a to je inspirující a za to ti děkuji.“

Takhle Gabriela Koukalová oznámila konec kariéry: Je čas na další životní etapu.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.