Tenistka Venus: Kroutila zadečkem jako sexy roztleskávačka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tenistka Venus: Kroutila zadečkem jako sexy roztleskávačka!

Tenisová legenda Venus Williamsová by mohla být z fleku tanečnicí.
Tenisová legenda Venus Williamsová by mohla být z fleku tanečnicí. (Foto Getty Images, Twitter, Instagram)

Ta ale umí trsat! Venus Williamsová (39) přeběhla z tenisových kurtů na basketbalovou palubovku a ukázala zámořské NBA, kterak jí to sluší jako roztleskávačce!

Tak takovou show diváci, kteří si koupili lístek na mač Los Angeles Lakers s Oklahomou, nečekali!. Když siréna ohlásila konec první půle, vyběhla před ně skvadra sexy tanečnic. A také slavné sportovní hvězdy! Na palubovce se ukázali bývalý hráč amerického fotbalu Rob Gronkowski (30) a čtyřnásobná olympijský vítězka Venus Williamsová! A právě ta dostala ohromenou halu do varu. Jen co začala hrát hudba, rozpohybovala legendární tenistka ve fialových kraťáscích své boky, načež začala kroutit do rytmu vypracovaným zadečkem. A že jí to šlo, fanoušci na ní mohli oči nechat! Ba co víc, nevšední vystoupení přineslo štěstí i domácím plejerům, Lakers totiž zvítězili 112:107. Že by Williamsovou začali zvát na »parket« pravidelně?



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.