Čejková jásá! Bude sex! Marka pustili z basy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Čejková jásá! Bude sex! Marka pustili z basy!

Mirka Čejková jásá, její manžel byl propuštěn z basy.
Mirka Čejková jásá, její manžel byl propuštěn z basy. (Aha! – Marek Pátek, ČTK)

PRAHA – Moderátorka Mirka Čejková (45) je po letech opět šťastná! Včera byl totiž její manžel Marek Vít (35) propuštěn minimálně na půl roku z vězení kvůli špatně léčené zlomenině kotníku.

Moderátorka Mirka Čejková (45) je po letech opět šťastná! Včera byl totiž její manžel Marek Vít (35) propuštěn minimálně na půl roku z vězení kvůli špatně léčené zlomenině kotníku. „Nyní budu samozřejmě s manželkou a především musím kontaktovat svého lékaře, abychom domluvili novou operaci, při níž mi provede plastiku vazů,“ řekl včera vysmátý Vít serveru iDnes.

Vít seděl ve vězení už od Vánoc 2004 na základě rozsudku, jímž byl odsouzen k osmi letům tvrdého žaláře kvůli milionovým podvodům. Před dvěma lety se pak ve všehrdské věznici oženil s Čejkovou.

Již před svým zatčením byl kvůli zlomenému kotníku několikrát operován, soudkyně ho ale prý nenechala doléčit. Od té doby má jen poloviční došlap. Jeho stížnosti nyní vyhověla lékařská komora generálního ředitelství věznic, a tak mohl být propuštěn z odolovské věznice, kam byl přeložen v únoru tohoto roku.

Včera odpoledne ani jeden z manželů nebral telefon. Možná že se po dlouhé době odloučení začali konečně nerušeně věnovat plnění manželských povinností…

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.