Patrasová o dceři: Anička má velké bolesti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Patrasová o dceři: Anička má velké bolesti

Aby Anička nenastydla, venku chodí jedině s rouškou přes ústa.
Aby Anička nenastydla, venku chodí jedině s rouškou přes ústa. (Foto: Pavel Machan, Michal Protivanský)

Přišla s velkou bolestí ve tváři! Dagmar Patrasová (63) se velmi těžce vyrovnává s rakovinou svojí dcery Aničky Slováčkové (24). I když se herečka snaží se zákeřnou nemocí bojovat s úsměvem, podle maminky si prožívá peklo.

Dcera Dády a Felixe Slováčka (76) si před měsícem nahmatala bulku v prsu a vyšetření ukázala, že je zhoubná. Lékaři okamžitě zahájili léčbu a Anička už má za sebou chemoterapie. „Ten, kdo si to prožil, ví o čem to je…chtěla bych, aby se co nejdříve uzdravila,“ svěřila se Aha! Patrasová na premiéře česko-slovenského filmu Amnestie. Myšlenkami ale byla stále u nemocné dcery.

„Je velká hrdinka, ale musím říct, že má velké bolesti,“ prozradila její maminka s tím, že Anička na sobě následky agresivní léčby nenechává vůbec znát. „Snažím se denně cvičit jógu, nechci zkoušet žádnou alternativní léčbu. Věřím doktorům, ti mají naplánovanou operaci na duben příštího roku. Může se stát, že se to zapouzdří dříve a půjdu na operaci dřív, ale zatím je to v plánu takto,“ řekla Aha! Anička, která i přes zákeřnou chorobu dál pracuje, hraje v divadle a točí seriál Ordinace v růžové zahradě. Na jevišti nebo před kamerou nosí paruku, protože než aby kvůli chemoterpaii přišla o vlasy, tak si je oholila rovnou. „Takhle se cítím dobře a doufám, že je vše na dobré cestě,“ dodala optimisticky mladá herečka.

Anna Slováčková na párty připomínala Dádu! Vypadala jako princezna!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.