Vilém Čok: Důchodci mu dali sto tisíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Vilém Čok: Důchodci mu dali sto tisíc!

Potetovaného drsňáka Viléma Čoka dojal dárek od rodičů k slzám.
Potetovaného drsňáka Viléma Čoka dojal dárek od rodičů k slzám.

PRAHA – Přestože Vilém Čok (46) účinkuje v několika muzikálech, občas moderuje a ještě zpívá se svou skupinou Bypass, na splácení hypotéky a pohodlný rodinný život mu to nestačí.


Doslova k slzám ho tedy dojal velkorysý dar rodičů, kteří, i když jsou již v důchodu, mu věnovali sto tisíc korun.

„Vždycky od našich dostanu něco užitečného, ale většinou se jedná o běžné dárky,“ svěřil se Vilém Čok. Když mu rodiče přišli přát tentokrát, předběhl je s dárkem on. Mamince, která zbožňuje muzikál Golem, věnoval hrubý sestřih z natáčení zmíněného muzikálu. Že za něj dostane sto tisíc by ho ani ve snu nenapadlo. „Nejsem sice žádná socka, ale hypotéka, velký barák a rodina něco stojí,“ říká Čok. Vilémovi přijde šílené, že on jako pracující na kontě sto tisíc korun rozhodně nemá, zatímco jeho rodiče, důchodci, ho právě takovou částkou obdarovali. „Dostalo mě to na kolena,“ prohlásil zpěvák a přiznal se, že mu až vytryskly slzy dojetí. Jestli rodiče na dárek museli dlouho šetřit, se Vilém raději ani neptal.


Autor: Adéla JANDOVÁ
Foto Aha! – Alexandr Malachovský

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.