Angelina Jolie v pasti: Pitt mě nutí... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Angelina Jolie v pasti: Pitt mě nutí...

Fotografie
Fotografie (internal)

Angelina Jolie (44) by se ráda natrvalo odstěhovala z Ameriky do zámoří (zřejmě do Evropy), ale nechce jí to dovolit její stále ještě manžel Brad Pitt (55).

Hollywoodská kráska to uvedla v rozhovoru pro prosincové číslo magazínu Harper´s Bazaar, jež je doplněn snímkem, na kterém pózuje nahá jen v průsvitném závoji. Pitt jí to prý nechce povolit, dokud dětem nebude alespoň 18 let. Je pochopitelné, že je herecký idol chce mít po ruce, aby mohl ovlivňovat jejich výchovu a nemusel na návštěvy létat tisíce kilometrů daleko. Zaručuje mu to i prozatímní dohoda ve stále probíhajícím rozvodu. „Musím žít s dětmi tam, kde se rozhodl žít jejich otec,“ postěžovala si Angelina.

Pár má spolu tři vlastní děti Shiloh (13) a dvojčata Vivienne s Knoxem (11), tři další – Maddoxe (18), Paxe (15) a Zaharu (14) – si pak adoptovali. Maddox už studuje na univerzitě v Jižní Koreji.

Co ještě uvedla v upřímném rozhovoru:
■ Ve škole byla mezi dětmi neoblíbená.
■ Má ráda svou nepokojnou povahu.
■ Potvrdila dvojitou mastektomii a odstranění vaječníků.
■ Horší než jizvy po operacích jsou prý pro ni ale jizvy emoční.

Angelina Jolie se vrací jako Zloba!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.