Pozadí útěku Brožové od Soukupa: SLOVA O SVINSTVU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Pozadí útěku Brožové od Soukupa: SLOVA O SVINSTVU!

Kateřina Brožová se prý s Jaromírem Soukupem rozešla složitě, ale nikoliv ve zlém. Z TV Barrandov ji prý nevyštval.
Kateřina Brožová se prý s Jaromírem Soukupem rozešla složitě, ale nikoliv ve zlém. Z TV Barrandov ji prý nevyštval. (Foto Profimedia.cz; Aha! - Marek Pátek)

Herečka a zpěvačka Kateřina Brožová (51) momentálně září v show Tvoje tvář má známý hlas na televizním kanálu Nova. Před tím byla ale velkou hvězdou televize Barrandov. Odešla ještě před rozchodem s Jaromírem Soukupem. Co jí k tomu vedlo, prozradila v rozhovoru pro Novinky.cz.

„Na TV Barrandov jsem udělala spoustu práce, která mě naplňovala a vůbec se za ni nestydím. Ať to byla talk show Exkluziv, seriál Stopy života, nebo Doktorka Kellerová,“ vysvětlovala Brožová, která ale zkonstatovala, že v Čechách se bohužel škatulkuje, řeší, kdo kam patří. A jelikož ona byla dlouhou dobu v Soukupově televizi, měla jinde stopku.

„Celý život jsem poctivě a tvrdě pracovala. Byla jsem ale vždycky solitér, do žádné party jsem nepatřila. Ale ne z nějaké pýchy. Ctím profesi, a když mi někdo nabídne práci, s níž se mohu ztotožnit a troufnu si na ni, tak skloním hlavu a udělám, co je v mých silách. A nesejde mi na tom, kdo k jaké skupince patří,“ svěřila se herečka, že jí rozhodně primárně nešlo jen o to, někam patřit.

Z Barrandova pak odešla z toho důvodu, že už jí přišla izolace svým způsobem neúnosná. „Zdálo se mi, že jsem tam už dlouho. Pět let v jedné televizi, kdy jsem neměla možnost pracovat jinde a na jiných formátech, podle mě stačilo. Chtěla jsem jít profesně dál,“ zhodnotila své rozhodnutí s dodatkem, že odešla z vlastní vůle, nikdo ji nevyhazoval, navíc Kateřině vadilo, že se televize posouvá jiným směrem, s nímž se neztotožňovala.

„TV Barrandov se začala ubírat více politickým směrem a s tím jsem se úplně spojovat nechtěla. A nemyslím to nijak vyhraněně, že bych byla stoupencem nějakého jiného konkrétního směru,“ řekla ke svému odchodu Brožová. „Myslím, že si už v politice dost pamatuju a došla jsem k tomu, že politika je tady svinstvo. Došlo tu k vzájemné nenávisti a nesmiřitelnosti, takže vyslovíte-li svůj názor, setkáte se s reakcí zcela popírající principy demokracie, kterými se všichni zaštiťují,“ dodala, proč se právě k politice staví poměrně vyhraněně.

Má už Kateřina Brožová za Soukupa náhradu? To prozradila v tomto rozhovoru: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
inocenta
7. 11. 2019 • 11:58

Politika je vždy menší nebo větší i velké svinstvo, a tady jsme dost už poklesli.Dost jsme promrhali šanci po listopadu 1989. morálně se pozdvihovat. Nyní to bude e dlouhá cesta, bude-li vůbec. Dnes bych si žádnou stranu nevybrala a i volit bude již problém. Volit menší zlo není řešení, takže by to chtělo nové a odvážné osobnost i/ nesobecké, které chtějí lepší společnost, nikoliv pouze vylepšit svoji finanční situaci a z opičí lásky ke svým dětem dělat všechno možné i nemožné/

-bello-
7. 11. 2019 • 00:15

ZTu bradavici by si měla nechat odstranit! Fuj, není Cindy !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.