Skupina Karma v Praze - Přijede křtít! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Skupina Karma v Praze - Přijede křtít!

Karma alias DJ Pipi (vlevo), Tara a Neno představí už příští středu v Praze své první Best of album, na kterém bude i předělávka písně Dlouhá noc z repertoáru Heleny Vondráčkové.
Karma alias DJ Pipi (vlevo), Tara a Neno představí už příští středu v Praze své první Best of album, na kterém bude i předělávka písně Dlouhá noc z repertoáru Heleny Vondráčkové.

PRAHA – Nejprodávanější zahraniční skupina v České republice v letech 2002 až 2004 Karma je zpět! Své nové album Best of Karma přinášející největší hity ze všech desek, které u nás získaly zlatá a platinová ocenění, pokřtí už příští středu 26. září v populárním pražském disko-klubu Misch Masch.


● A pozvou i prezidenta Klause

První Besf of album Karmy přinese na dvou discích celkem 33 skladeb včetně všech největší hitů skupiny, ať už v originálních singlových verzích, či speciálních tanečních a akustických remixech. „Dále bude obsahovat několik nových singlů, speciální megamix a taky skvělou novou taneční předělávku hitu Heleny Vondráčkové Dlouhá noc,“ prozradila v telefonickém rozhovoru deníku Aha! zpěvačka Tara. Karma už přitom před lety zabodovala předělávkou písně Sladké mámení z repertoáru Heleny Vondráčkové.

Karma alias Tara a DJ Pipi a Neno představí ve středu 26. září v pražském klubu Misch Masch repertoár z Best of alba, které vyjde v pondělí. „A třeba přijde i váš pan prezident Klaus. Chceme jej totiž pozvat. Před lety jsme se s ním setkali na Atletovi roku v hotelu Ambassador a popovídali si o Chorvatsku. Pan prezident říkal, že k nám jezdíval k moři a že nám fandí, protože má rád mladé umělce,“ dodala Tara.


Autor: MIROSLAV GRACLÍK
Foto Universal

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.