Vdova po Pomeje (†54) Andrea: Dceři Aničce (6) o smrti tatínka neřekla | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vdova po Pomeje (†54) Andrea: Dceři Aničce (6) o smrti tatínka neřekla

Andrea Pomeje
Andrea Pomeje (Martin Sekanina)

Uplynulo již osm měsíců od smrti Jiřího Pomeje (†54), který v únoru podlehl zákeřné rakovině. Vdova Andrea (31) se s jeho smrtí stále nevyrovnala. Přestože dýdžejka s producentem před jeho smrtí již nežila, jeho odchod jí zdrtil, nepřišla totiž pouze o manžela, ale také o otce malé Aničky.

Dva roky sváděl boj o holý život. Podstoupil ozařování, zkoušel hladovku, kývl i na operaci hrtanu. Zákeřná rakovina ale byla silnější.  Přestože v té době již nežil s manželkou Andreou, s jeho odchodem se stále úplně nevyrovnala.

„S Jirkou budu spojována vždycky. Mám jeho jméno, jsem známa díky němu. Lidé se mě na něj budou pořád ptát. Jirka bude vždycky patřit do mého života. Stále tady chybí. Asi jsem se ještě úplně s jeho smrtí nevyrovnala,“ řekla Pomeje pro iDNES.cz.

Pomeje neměla několik dní sílu promluvit s dcerou Aničkou o úmrtí jejího otce. Nakonec o jeho odchodu jí neřekla ona, ale babička.  „Když se to stalo, nebyla jsem na tom úplně nejlépe. Dcera byla u našich, tam jí to mamča jemně řekla, že to tak je a v životě to tak chodí. Neuměla jsem si představit, jak bych jí to řekla já. Byla jsem trochu srab a neměla sílu na to být ta první, kdo jí to oznámí,“ svěřila se Pomeje a dodala, že dcera se se ztrátou otce vyrovnala relativně dobře.

„Ona to vnímá úplně jiným způsobem. Jsem za to docela ráda. Nedokážu si představit, kdyby mi doma brečela, že se jí stýská. Přijala to jako informaci. Myslím, že to bude řešit, až bude větší,“ řekla Pomeje pro iDNES.cz.

Andrea Pomeje na Čarodějce: Z čeho měla husí kůži?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
janakveton
9. 11. 2019 • 19:17

Tak když jí to řekla babička, že "tak to v životě chodí", tak ji nejspíš o smrti otce informovala. Snad jí neřekla, že odešel k jiné babě!!! Asi jí říkala takové ty kydy, co mnoho lidí říká dětem i o psech a kočičkách a králíčkách aj., že je někde v nebíčku a kouká se na ni z obláčku. Takže zas ten nadpis naprosto zavádějící, což se mi nelíbí. Vím, že jste bulvár, ale tohle jsou takové "podpásovky". Někteří lidi čtou jen titulky. No, ti se toho potom dozvědí! Ono je potřeba u vás číst mezi řádky, aby trošku ta pravda vyšla najevo!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.