Hořký konec! Tajfun Meghan nelze ustát | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Hořký konec! Tajfun Meghan nelze ustát

Meghan a Harry
Meghan a Harry (profimedia.cz)

Jen co vévodkyně ze Sussexu vstoupila do královské rodiny, začal se od ní odtrhávat jeden zaměstnanec za druhým. Být po boku Meghan asi není snadné. Trend odchodů bohužel pokračuje, jelikož z královského dvora opět mizí další důležitá osoba.

Práce pro královský pár ze Sussexu zřejmě vážně nebude žádný med. Některé zdroje z paláce tvrdí, že je velmi panovačná a neústupná. Všem navíc  podle webu Jeden deň plus značně stěžuje situaci, že se nechce podřídit konzervativním pravidlům. A co je horší, očekává i od svých spolupracovníků, že také oni se budou snažit tradiční konzervatismus minimalizovat. Právě to je kamenem sváru. Zaměstnanci paláce tradiční role naopak velmi respektují.

Nejspíš  z toho důvodu odchází i Samantha Cohenová, která královské rodině sloužila celých 17 let! Byla jednou ze sekretářek královny Alžběty II. A ta s ní byla údajně nad míru spokojená.  Jenže nakonec „vyfasovala“ Černého Petra. Měla totiž Meghan začlenit do královské rodiny. To je zřejmě úkol téměř nadlidský. Proto nakonec oznámila, že až bude malý Archie na světě, sbalí si kufry a královský dvůr definitivně opustí. To také učinila.



Přečtěte si
lekno
19. 10. 2019 • 17:36

Tryskomys tu zverejnila svoj názor, že plebs /význam slova - prostý, chudobný )lud/ - "se nikdy nebude chovat jako dáma..". Mala by si pozrieť trocha históriu. Napr. taká Johanka z Arku, alebo malá Hyacintka z Fatimy - obidve pôvodom z chudobného ľudu - boli dámy, aj keď dlho na tejto zemi nežili. Našli by sa ďalšie príklady .. Pojem dáma sa dá chápať rôzne. Tryskomys zrejme myslí dámu so šľachtickým titulom z vyššej spoločenskej vrstvy. Ja považujem za dámu osobu s dobrým srdcom, charakterom, ktorej ešte nezomrelo svedomie. A môže to byť i bezdomovkyňa. Označovať za dámu ženu len preto, že je bohatá a z vyšších kruhov, bez toho, aby sa posúdili jej skutky, správanie - poukazuje na povrchné hodnotenie ľudí a len konzumné, materiálne vnímanie sveta. Súčasnosť je plná zazobaných ospevovaných "celebrít", ktoré ovplývajú tiež "bohatstvom" svojich hanebných skutkov. Ešte niečo - keď je niekto pôvodom Američanka - odsúdiť ju len za to - je obmedzené. Aj medzi nimi sa nájdu ženy s dobrým charakterom, ktoré nemajú potrebu závidieť ..

tryskomys
16. 10. 2019 • 14:25

Plebs se nikdy nebude chovat jako DAMA,navíc je to američanka,co víc říct.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.