Pilarová už nedokázala mlčet: Překvapivý verdikt o Ivaně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Pilarová už nedokázala mlčet: Překvapivý verdikt o Ivaně!

Pilarová promluvila o Ivaně Gottové.
Pilarová promluvila o Ivaně Gottové. (Foto: M. Pekárek, D. Kundrát, M. Pátek, M. Přibyl)

Zpráva o úmrtí Karla Gotta (†80) doslova otřásla českým showbyznysem.  Slavné tváře se s odchodem zlatého Slavíka těžce vyrovnávají. Eva Pilarová (80), kterou se zpěvákem pojí téměř šedesát let přátelství, promluvila o jeho manželce Ivaně (43).

„Znali jsme se od roku 1961. Je mi strašně smutno, Ale chci vzpomínat jen na fajn věci, které jsme spolu za ty roky zažili. Všechno, co Karel chtěl, se mu podařilo. Jen to přání zemřít na jevišti se mu již nevyplnilo,“ řekla Pilarová.

Zpěvačka se znala s Gottem téměř šedesát let. Za tu dobu měla možnost poznat i spousty žen, kterými se zpěvák obklopoval. Avšak jen jediné ženě, Ivaně Macháčkové, se podařilo dostat Mistra před oltář. „Skoro nikdo tomu nevěřil, protože Karel předtím vážnou známost nikdy neměl. Myslím si, že udělal velmi dobře. Lidi pomlouvají, ale kdyby někdo měl možnost nahlédnout do toho soukromí, tak změní názor,“ řekla dle webu Šíp Pilarová.

Dvojice se vzala v lednu 2008 v Las Vegas po desetileté známosti. Gottová se dříve živila jako zdravotní sestra. Právem ji proto patří velké uznání za to, jak o zpěváka pečovala. „Ona je nesmírně obětavá ženská a nebýt jí, tak ten Karel tady nebyl už dávno. Je to původem zdravotní sestra. Dokázala mu pomoc. Do poslední chvíle výborná, starala se, pečovala o něj. Lepší ženskou si nemohl přát,“ svěřila se Pilarová.

Přestože Slavík během svého života zplodil čtyři dcery, rodinné zázemí vytvořil až s Ivanou. Tanečnice Antonie Zacpalová (84) porodila jeho první dceru Dominiku (46). S Ivetou Kolářovou (49) má Gott další nemanželskou dceru Lucii (32). Přestože s nimi nežil, obě je hmotně zabezpečil. Až s Ivanou se změnil jeho postoj k rodině. „Předtím měl děti taky, ale s těmi nežil. Tohle bylo něco úplně jiného. Dokázal se naplno věnovat jak hudbě, tak rodině. Ten vztah k holčičkám se projevuje i v klipu, co natočili (Srdce nehasnou). Je to nádherná věc na rozloučenou s publikem,“ tvrdí dl webu Šíp zpěvačka.

Na video s Evou Pilarovou a Karlem Gottem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
honlova
8. 10. 2019 • 13:31

Vážená paní Pilarová. Potkávala jsem Vás hodně,já Bělohorská a Vy na Dlabačově.Vzhledem k tomu,že pan Gott - byl - mým jediným českým zpěvákem,kterého jsem poslouchala od jeho začátků, jsem ráda, že se zastaváte paní Ivanky. Jak ráda bych ji osobně poděkovala za lásku, kterou dávala panu Gottovi i za nás, za ty, kteří ho milovali a uctívali jako člověka se zlatem v hrdle, za jeho srdečnost,ochotu poslouchat /před 3 rok. na Arb.nám.jsem měla to štěstí/, úsměv, gentlemana. Děkuji Honlová

zdeniii
7. 10. 2019 • 22:44

Díky za neskutečně zajímavou informaci, chytrolíno

levandulova
7. 10. 2019 • 22:16

Zivila se jako sestra? V 19 jela do usa, kde byla tri roky, z toho dvs udajne s Douglasem a pak se vratila a delala produkcni

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.