Proč Gott ruší akce i schůzky: OBAVA Z INFEKCE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Proč Gott ruší akce i schůzky: OBAVA Z INFEKCE!

Karel Gott vzkázal fanouškům, že je doma a v pořádku
Karel Gott vzkázal fanouškům, že je doma a v pořádku (Facebook)

V metru i v ulicích Prahy lákají stále ještě pořád plakáty s Karlem Gottem (80) na charitativní akci s pejsky. Vážně nemocný zpěvák ale nedorazí. Do poslední chvíle chtěl přijít, ale kvůli akutní leukemii se nakonec rozhodl neriskovat. 

Není to pro něj jen další z mnoha akcí pro dobrou věc, ale tak trochu i rodinná záležitost. Od sdružení Helppes má totiž fenku zlatého retrívra Stellu. Přesto musel organizátorům svou sobotní účast odmítnout. Nechce zbytečně hazardovat se svým zdravotním stavem a vystavovat svůj oslabený organismus možné infekci. „Z důvodu aktuálního onemocnění nemůže pan Gott vystoupit v rámci akce Helppes. Důvodem je ohrožení případnou infekcí,“ sdělila deníku Aha! zpěvákova mluvčí Aneta Stolzová (37).

 

Přitížilo se mu

A zavřené zůstávají i dveře Bertramky. „Měli jsme se vidět teď o víkendu, ale bohužel mi volala Ivanka, že to nejde, protože je Karlovi špatně,“ prozradil Gottův kapelník Pavel Větrovec (70), když se ho Aha! zeptalo, jestli už Slavíkovi předal dary, které měl dostat na festivalu Benátská! letos v létě. Svou účast tam den před vystoupením ale kvůli nemoci také odvolal. Právě i ty nejbanálnější infekce teď mohou jeho stav fatálně zhoršit. Podle dostupné literatury imunitu snižuje sama leukemie, ale i chemoterapie, protože během několika týdnů výrazně poklesnou bílé krvinky v krvi. 

Skryté nebezpečí

„Výrazně narušená obranyschopnost lidského organismu může vést k situaci, kdy za normálních okolností málo nebezpečné mikroorganismy, které běžně osídlují kůži nebo se běžně vyskytují v prostředí okolo nás, jsou původcem závažných infekčních komplikací,“ varují autoři knihy Akutní lymfoblastová leukemie. Přestože Karel by rád své kolegy i fanoušky viděl, chce teď raději počkat, až mu bude lépe.

 Gott zrušil plány, přitížilo se mu! A modelka Pořízková našla mrtvého exmanžela

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.