Velký návrat Šárky Vaňkové: Ex-snoubenka Renče odtajnila plány | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Velký návrat Šárky Vaňkové: Ex-snoubenka Renče odtajnila plány

Šárka Vaňková se vrací do českého showbyznysu.
Šárka Vaňková se vrací do českého showbyznysu. (Foto: archiv Blesku, Jiří Hadač)

Bývalá hvězda pěvecké soutěže SuperStar Šárka Vaňková (31) se vrací do českého showbyznysu. Poté, co se odstěhovala na Slovensko, doslova se po ní slehla zem. Teď prozradila, proč se rozhodla vrátit na pěvecká pódia a zda se bude věnovat koncertování a muzikálu, jako tomu bylo před lety.

Po úspěšné hudební soutěži, kde Vaňková skončila na druhém místě, měla velmi slušně rozjetou kariéru. Jenže pak se odstěhovala na Slovensko a začala se věnovat práci mimo showbyznys. V současné době je profesionální vizážistka a obchodní zástupkyně jedné světové kosmetické značky. Dle svých slov se nebojí, že nebude mít na svou práci čas.

„Nebojím, vše se dá naplánovat. Každopádně nechci, aby jedno bylo na úkor druhého. To záleží na šikovném plánování. A myslím, že v tomto ohledu už pár zkušeností mám,“ svěřila se dle webu eXtra.cz Vaňková.

Účastnice SuperStar se ke zpěvu vrací po třech letech, a tak se nabízí otázka, proč se tak najednou rozhodla. „Zpívání a hudba mě provázely celý život, a tak se mi po tříleté pauze po zpěvu zastesklo,“ svěřila se a prozradila, že velkou zásluhu na tom má také její okolí. „Moji nejbližší mě už dávno přemlouvali, abych začala zase zpívat. Jenže já jsem tvrdohlavá a potřebovala jsem prostě čas, rozhodnout se sama za sebe. Nechat to dozrát.“

Během své krátké, přesto úspěšné kariéry, zazářila i v řadě muzikálů. „Do muzikálu bych se vrátit nemohla z časových důvodů, protože příprava bývá náročná, a přeci jen mám Prahu na pravidelné dojíždění z ruky. Spíše si dokážu představit společenské nárazové akce,“ svěřila se webu eXtra.cz.

 Šárka Vaňková se svým partnerem slavila první výročí na "lesním" večírku:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.