Premiéra Čardášové princezny: Vojtko se vrhl na Sklovskou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Premiéra Čardášové princezny: Vojtko se vrhl na Sklovskou!

Sisa Sklovská se polibkům od Mariána Vojtka vůbec nebránila nejen na jevišti, ale ani po premiéře na rautu!
Sisa Sklovská se polibkům od Mariána Vojtka vůbec nebránila nejen na jevišti, ale ani po premiéře na rautu! (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Muzikálový zpěvák Marián Vojtko to na premiéře operety Čardášová princezna opravdu vychytal. Na divadelních prknech tvořil zamilovaný pár se Sisou Sklovskou (41) a užíval si tak objímání a líbačky, které ho rozdováděly natolik, že se od zpěvačky nedokázal odtrhnout ani na následném rautu.

Muzikálový zpěvák Marián Vojtko to na premiéře operety Čardášová princezna opravdu vychytal. Na divadelních prknech tvořil zamilovaný pár se Sisou Sklovskou (41) a užíval si tak objímání a líbačky, které ho rozdováděly natolik, že se od zpěvačky nedokázal odtrhnout ani na následném rautu. Tam se na ni doslova vrhl a náruživě ji začal líbat do výstřihu. A šokovaná Sisa držela...

Čardášová princezna Sisa ztvárňuje postavu šantánové zpěvačky Sylvy, která má poměr s knížetem Edwinem. Toho si na slavnostní premiéře zahrál právě Marián Vojtko. „Do role jsem se opravdu vžila, protože mám několik maďarských kapel, pro které zpívám,“ prozrazuje zpěvačka.

Na pódiu nechyběly ani milostné scény, které se částečně přenesly i na samotný raut. Z vášně, s jakou Marián olizoval zpěvaččin dekolt, se dá vyčíst, že ani on neměl problémy ztotožnit se se svou postavou. Premiéru operety si nenechala ujít ani Kateřina Brožová s rodiči, Jan Tuna s těhotnou manželkou nebo třeba Miloš Nesvadba a Jan Přeučil s manželkou Evou.

Čardášová princezna tak slaví úspěchy už i v Čechách. „Lístky do konce roku jsou beznadějně vyprodané, proto jsme se rozhodli, že budeme hrát tak dlouho, dokud o ně bude zájem,“ oznámil tiskový mluvčí divadla Tomáš Matějovský.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.