Zdrcený Krampol o manželce: Tvrdá slova o návratu do života | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Zdrcený Krampol o manželce: Tvrdá slova o návratu do života

Jiří Krampol je ze stavu své manželky smutný, ale věří, že vše dopadne dobře.
Jiří Krampol je ze stavu své manželky smutný, ale věří, že vše dopadne dobře. (Daniel Černovský, Marek Pátek, archiv Blesku)

Miluje ji nadevše, a právě proto Jiří Krampol (81) nekompromisně trvá na tom, že jeho manželka Hanka (57) musí absolvovat, a hlavně dokončit minimálně tříměsíční hospitalizaci v léčebně.

Konečně si herec uvědomil, že jeho drahé polovičce pomůže pouze tvrdý režim a řád, i když se jí to samozřejmě vůbec nelíbí. „Haničce se vede dobře. Jde jí to tam k duhu. Má tam jiný svět a pomalu zapomíná na ten starý, který měla vrytý pod kůží,“ řekl Aha! spokojeně Krampol s tím, že manželka už přestává být apatická. Dokonce jí tak, že přibrala pár kilo a už se mu začíná zase líbit.

I Krampolovi jde ale život bez manželky k duhu, poslední dobou ho už starost o ni velmi vysilovala. „Je mi samotnýmu smutno, na druhou stranu ale odpočívám a dávám i sám sebe konečně taky do kupy,“ svěřil se Jiří s tím, že pravidelně dvakrát týdně plave a dvakrát týdně cvičí v posilovně. „Snažím se udržet fit a taky už mám lepší nohu, na který jsem si přetrhal vazy,“ konstatoval herec.

Dává se do pořádku a teď žije videoklipem z gangsterského prostředí, na kterém pracuje s Milošem Schmiedbergerem. Zanedlouho jej poletí točit na Djerbu. „Do konce týdne také máme dostat pět námětů na povídky, ve kterých si zahraju vysloužilýho specialistu na vraždy, takže se rozhodně nenudím,“ konstatoval Krampol s tím, že přestože má práce až nad hlavu, všechny jeho myšlenky směřují k Hance.

„Minimálně tři měsíce má v léčebně ještě před sebou, jinak by to nemělo cenu,“ vyřkl tvrdá slova. „A i kdybych ji měl mít doma třeba až na Vánoce, tak co? Hlavně že to bude zase moje Hanka. Konečně budu mít doma zase pěknou, zdravou ženskou, kterou jsem si vzal,“ těší se Jiří.

Tři závislosti

Proč se vlastně Hana Krmpolová léčí? Kromě toho, že téměř nejedla, dokázal její manžel Jiří před časem vyjmenovat její tři závislosti. „Musí se zbavit závislosti na prášcích, alkoholu a bohužel i na cigaretách, které vůbec neprospívají jejímu žaludku a dvanácterníku. Bez prášků a alkoholu se už Hanička obejít dokáže, s těma cigaretama ale pořád zlobí,“ svěřil se herec.

 Zoufalý Jiří Krampol sám na Muži roku: Opouští těžce nemocnou Haničku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
11. 9. 2019 • 10:54

Ano....3 měsíce léčby je opravdu jen možný start, chce to tak rok léčby k vyšší naději návratu...ona také nechlasta, kouřila a práškovala krátký čas...

-bello-
10. 9. 2019 • 00:38

Tak jsem si přečetla ty příspěvky a je mi z nich hnusně.Krampol skvělě daboval, herec je výbornej, na jeho pořady lidi chodili a baví je dodnes.O své děti se staral, i když byl rozvedený.Je to bohém, ale nikomu nic neprovedl, platí si daně, platí si byt, svou ženu v tom nenechal a najednou se do něj kdejaký blb naváží!
Proč hergot!

majojo
9. 9. 2019 • 20:31

Tři měsíce léčby jsou teprve start. Pak by měl následovat pobyt v komunitě, kde se získané návyky upevní a kde jsou lidé od rána do večera zaměstnaní. Vím, že jee to pro někoho sprosté slovo, ale oni tam PRACUJÍ. To je nejlepší terapie, i když se někomu zajídí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.