Švandová odjela bez manžela: Pavel Satorie pil s Milanem Kňažkem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Švandová odjela bez manžela: Pavel Satorie pil s Milanem Kňažkem!

Místo toho, aby Pavel Satorie odjel domů se svou manželkou Janou Švandovou, popíjel na baru s Milanem Kňažkem.
Místo toho, aby Pavel Satorie odjel domů se svou manželkou Janou Švandovou, popíjel na baru s Milanem Kňažkem. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Manžel Švandové nechtěl odjet s herečkou domů! Jana Švandová (59) byla ve středu v noci na narozeninové párty Radka Brzobohatého (75) ke svému muži Pavlu Satoriemu (56) hodně tolerantní.

Manžel Švandové nechtěl odjet s herečkou domů! Jana Švandová (59) byla ve středu v noci na narozeninové párty Radka Brzobohatého (75) ke svému muži Pavlu Satoriemu (56) hodně tolerantní.

„Satorko, jedeš se mnou domů?“ volala lehce po půlnoci na svého manžela rozesmátá Švandová. A ten se na ni jen usmál a místo odjezdu si objednal společně s Milanem Kňažkem dalšího panáka. „Tak mi ho pak naložte do taxíku a pošlete domů,“ prosila Švandová zbytek hostů. Herečka svému Pavlovi i po osmi letech manželství naprosto důvěřuje, takže se neobávala, že by třeba domů nepřijel

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.