Hvězda seriálu Policie Modrava: O vlásek unikla smrti v plamenech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hvězda seriálu Policie Modrava: O vlásek unikla smrti v plamenech!

Seriáloví policisté z Modravy
Seriáloví policisté z Modravy  (Foto TV Nova)

Oblíbený seriál Policie Modrava se po prázdninové pauze opět vrátil na televizní obrazovky. Jedna z hlavních hvězd Jaroslava Stránská (50) alias policistka Lucie Krásenská, neměla lehký život. Zemřela jí dcera Janička, prožila čtyři potraty a zažila pád letadla!

Kriminální seriál se odehrává v horském prostředí Šumavy, přestože počasí hercům během natáčení vždy nepřeje, Stránská by nevyzpytatelné počasí za exotiku nevyměnila. „Už nelítám, protože jsem jednou zažila pád letadla,“ svěřila se herečka v rozhovoru pro Blesk.

Stránská zažila peklo v oblacích, které si dokáže jen málokdo představit. S divadlem letěli na přelomu devadesátých let z Prahy do Thajska a hodinu před přistáním si herečka se zvukařem přesedla na volná sedadla vzadu. „Než byste napočítali do deseti, vypnuly motory a padli jsme osm sekund,“ popsala herečka svůj hrůzný let.

„Všichni, kdo nebyli připoutaní, vyletěli ze sedaček, některé se utrhly a vše narazilo do stropu. Byly tam pak krvavé skvrny a nalepené vlasy. Po osmi sekundách se ozvala obrovská rána. To bylo tím, jak opět chytly motory,“ pokračovala herečka.

Satoranská měla velké štěstí, že se jí nic nestalo, jiní na tom byli mnohem hůře. „Půlku letadla odvezli na šití. Pasažéři měli poraněné hlavy, ruce, nohy,“ svěřila se Blesku. Po tomto zážitku herečka musela při další cestě letadlem užívat léky. „Za tři neděle jsme letěli nazpátek a já jsem se bála jít i vyčůrat. Pak jsem letěla pod vlivem prášků do Austrálie, do Ameriky, naposledy do Maďarska. Od té doby nelítám, bojím se,“ dodala herečka.

 Policie Modrava: Při natáčení autonehody šlo o život!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jiviny
9. 11. 2019 • 16:33

Tak Stránská nebo Satoranská? Přečtěte si to po sobě, prosím.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.