Benátský filmový festival: Brad Pitt jako trn mezi růžemi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Benátský filmový festival: Brad Pitt jako trn mezi růžemi

Pitt předvedl především vysportovanou postavu a nové tetování na bicepsu.
Pitt předvedl především vysportovanou postavu a nové tetování na bicepsu. (Foto Profimedia.cz)

Ve znamení krásných žen začal v italských Benátkách 76. ročník nejstaršího filmového festivalu na světě. Něžné pohlaví je od samého začátku v centru pozornosti a nejen půvabem hereček a krásou jejich večerních rób, ale také tím, že byly nejvíc zastoupeny v hlavních rolích úvodních slavnostních projekcích.

Francouzská elegance
Po červeném koberci se už prošly slavné francouzské herečky Catherine Deneuveová (75) a Juliette Binocheová (55), které účinkovaly jako matka a dcera v zahajovacím filmu festivalu Pravda.
Catherine překvapila, když si pro premiéru nevzala nic černého od Vuittona, jak je u ní zvykem, ale přes černé pouzdro si oblékla atypickou rudou vestu až po kotníky od J.-P. Gaultiera.
Juliette oslnila v bílých splývavých šatech od Armaniho s pořádným výstřihem.

Brad Pitt: Svaly a tetování
Jako růže v trní se zatím v Benátkách musí cítit Brad Pitt (55), který přivezl na festival vesmírný sci-fi thriller Ad Astra. Zatím předvedl především vysportovanou postavu a nové tetování na bicepsu.


Iman »švestka i pecka«
Modelka Iman (64) , vdova po zpěváku Davidu Bowiem (†69), připomínala ve opulentní fialové róbě od Valentina zralou švestku. Pecku v ní by pak mohla symbolizovat tmavá bradavka, co jí prosvítala skrz fialový šifon!

Topmodelka ve fuseklích
Andílek Victoria‘s Secret Elsa Hosková (30) sice přijela do Benátek jako bezdomovec s ponožkami v podivných trepkách, ale večer už byla sama sebou v dalším modelu firmy Etro.

Pitt, Streep a spol: Jak vzniklo slavné oscarové selfie?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.