Hrůzné chvíle opuštěné Vondráčkové: DRASTICKÁ ZTRÁTA VYTOUŽENÉ HOLČIČKY | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Hrůzné chvíle opuštěné Vondráčkové: DRASTICKÁ ZTRÁTA VYTOUŽENÉ HOLČIČKY

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Profimedia.cz)

Všichni si mysleli, že nejhorší chvíle prožívá Lucie Vondráčková během momentálního táhlého rozvodového řízení s manželem, který ji opustil. Největší hrůzy si však pravděpodobně zpěvačka prožila už dříve, když zjistila, že přišla o vytouženou holčičku a vyrovnat se s tím prý musela sama…

Jejich vztah rozhodně nebyl ideální a známá zpěvačka musela protrpět mnoho nepříjemných a těžkých chvil. „Ráda bych vzkázala všem budoucím maminkám: To, že máte pozitivní těhotenský test, ještě neznamená, že vše dopadne, jak má... Proto ani já nehlásala svá těhotenství do světa,“ pověděla smutně Vondráčková, která se dle Blesku vyjádřila i k tomu, zda by v manželství s Tomášem Plekancem udělala něco jinak.

„Víc bych ho zapojovala do chodu rodiny. Víc bych po něm chtěla, aby mi pomáhal s kluky, pak aby možná byl víc doma a my nebyli s kluky sami,“ sdělila Vondráčková, která takzvaně »nakousla« tragickou rodinnou událost.

 „Když se narodil Matyáš, moc jsme si přáli druhé dítě. Adam se ovšem narodil až z třetího těhotenství...,“ přiznala zpěvačka. Ke smutné situaci se však více vyjadřovat nechtěla. Momentálně se také spekuluje o tom, že milenka slavného hokejisty Lucie Šafářová čeká právě holčičku, a tak to po této velké ztrátě musí být pro Vondráčkovou o to bolestivější. Potrat kolem roku 2014 drobnou blondýnku poznamenal...

Vondráčková o potratu:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
AliAlice
2. 9. 2019 • 16:23

Jolanda,co ty seš za trdlo...podle tebe Šafářová vystrkuje břicho ??No ono to tak na světě chodí,že když je někdo těhotný,tak mu roste břicho...A Plekanec v Kanadě své otcovské povinnosti nezvládal ??,Pardon,osobo,vy jste tam snad s nima žila...tak zavřete klapačku,a starejte se o sebe !!

adinaha
1. 9. 2019 • 13:33

Ta už fakt neví, jak se zviditelnit. Potkalo to mnoho jiných žen, bohužel se to stává. Ale vytáhnout to po letech a hrát lidem na city, je to od ní trapné.

fany22
31. 8. 2019 • 09:44

Byl to potrat. Porod je až po 22. týdnu. Těhotenství i s Adamem zveřejnila ve čtvrtém měsíci. Opět mlžení. Nechci to snižovat, ale tuto zkušenost má mnoho žen. Ostatní, strávená noc s Eliškou apod., je aspoň doufám, už omáčka bulváru. Potratu se jméno nedává.

jackpot
30. 8. 2019 • 21:59

Tady píšou potrat, jinde rovnou porod.. Vzhledem k tomu, že z minulosti víme, že si Lucie pravidelně upravuje pravdu, skutečnost se asi nikdy nedovíme.. Nelíbí se mi ta teatrálnost(jak níže uvádí Fany) v tak delikátní věci. Jsou ženy, které se s podobným prožitkem dokázaly svěřit elegantně bez humbuku v bulváru. Chtělo by to trochu úcty.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.