Další vážná nemoc Stašové? Léčba tekutými antibiotiky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Další vážná nemoc Stašové? Léčba tekutými antibiotiky!

Simona Stašová.
Simona Stašová. (D. Kundrát, D. Malík, M. Pátek)

Simon Stašová (64) již týden leží v nemocnici a dostává silná antibiotika. Podle její matky Jiřiny Bohdalové (87) je léčba prováděna nitrožilně. Tento týden by měli herečku z nemocnice propustit.

Ze zdravotních důvodů musela Stašová přerušit působení na letních scénách. Diváci, kteří se na ni těšili na Letních shakespearovských slavnostech, se jí v představení Veselé paničky windsorské nedočkali.

„Bylo nám oznámeno, že paní Stašová je dlouhodobě nemocná a místo ní představení odehraje Zuzana Slavíková,“ řekl Blesku jeden z diváků čtvrtečního představení. Pobyt v nemocnici potvrdila také herečky maminka Bohdalová.

„Ano, dcera leží v nemocnici, kde dostává širokospektrální antibiotika. Někde něco chytila, nevím, jak se to jmenuje,“ sdělila Blesku Bohdalová s tím, že léčba je prováděna nitrožilně. K této účinnější metodě přistupují lékaři u těžších infekcí, aby hladina antibiotik v cílové struktuře rychle nastoupila.

Stašová je známá tím, že nesnáší nemocnice. Herečku před třinácti lety na výletě kouslo klíště, ničeho si však nevšimla, přestože se jí na lýtku objevil flek, nevěnovala tomu pozornost.  Až když ji bolesti téměř zničily, pochopila, že je zle. Tehdy celou situaci vzala do rukou její matka a své dceři tím dala podruhé život.

 Stašová po prohře na Lvech: Jsem divadelnice, moje energie na plátně není vidět!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.